Od jakiegos jush czasu czytam te wasze noobowskie posty i postanowilem ze zrobie se tu konto i uswiadomie wam jaka naprawde jest sytuacja na Thori bo jak widze narazie tylko Kara cos z tego pojmuje i proboje was olsnic.
Wiec moze zacznijmy od tego co mi lezy na sercu.Wiec placzecie ze teraz jestescie zabijani badz power abusowani i jaki to Drasen jest zly i okrotny.Ale gdzie ku*** byliscie kiedys?Kiedy to Wzycki i Sikews (Sebbe 2 owner) po nabiciu 100 lv zaczeli odp*** masakryczne Pa i huntowac wszystkich Polakow za to ze sa Polakami.Jedynie Ja z mala grupka zaufanych mi osob jak Karajakataka Jariaz czy Lenku postawilismy sie im i nie dalismy dymac w dupe.Od 75 lv bylem hunted 4ever jednak razem z moja ekipa (Hooligans Army) gdzie tylko ja mailem 75 lv i Jariaz 85 walczylismy o wolnosc dla Polakow.Bralismy kazdego kto byl zabijany przez Szwedow/Hiszpanow jednak wiekszosc z Polakow proszona o pomoc poprostu odwracala sie do mnie dupa (oczywiscie w strachu przed wrogiem

) lub opuszczala server badz placila z dziecinna naiwnoscia ze jush jej wiecej nie zabija.Tak to wlasnie Polacy odwdzieczyli sie mi za to ze walczylem za ich wolnosc i oto powod dlatego nabralem do nich taka nienawisc a moze nie tyle nienawisc co poprostu tesh sie na nim wyj****em.Nie powiem ze bylo latwo bylismy mala grupka przeciwko np Fancie gdzie bylo jush wiele 80-90 lv w tym 100 Sikews.Nigdy nie zapomne namietnych masslogow o 6:00~ rano

.
Wiec jak jush wyzej napisalem czego oczekujecie odemnie teraz?Ze gdy ja jush wywalczylem swoje to teraz bede was kochal i protectowal za to ze odwrociliscie sie do mnie plecami?Ci ktorzy byli lojalni wobec mnie i zostali ze mna do konca maja teraz l00z i mozna powiedziec ze ownuja Thorie.Ja wywalczylem swoje nigdy sie nie poddawalem i teraz widac tego efekty.
Btw. Jesli wam sie nie podoba ze jestescie zabijani badz power abusowani opusccie Thorie i idzcie na non-pvp a obiecuje wam ze tam sie to nie przytrafi

Jednak decydujac sie na gre na serverze Pvp musicie zdawac se z tego konsekwencje.
Bardzo chetnie czekam na wasze komentarze mam nadzieje ze ten temat sie rozkreci chetnie was wyslucham.