Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2006, 00:41   #93
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

odnosnie postu drasena:
hm, na poczatek jedna uwaga. piszesz o nas a z tego co zauwaylem to tylko jedna osoba miala do ciebie zal/pretensje ze jestes po niewlasciwiej stronie.
ja z mojej strony - co wyraznie zaznaczylem - uznalem to za dobre tylko na krotka mete, ale co tez zaznaczylem to tylko moje zdanie. i jeszcze raz podkresle: nic chodzi tu o narodowosc, tylko o zzycie i fakt ze wzycki sa niemal zawsze razem, skiews tez ma kilka osob na ktoych moze polegac.
jelsi dla ciebie drasen jest to feawyn to troche zmienia postac rzczy i zycze szczecia(to nie byl sarkazm).
troche przesadziles z pretensjami do polakow. jariaz i kilku innych tez sie do ciebie odwrocili plecami?
zreszta, moze sie myle, ale zdawalo mi sie ze nie walczyles o wolnosc polakow na serwie tylko dlatego ze byles huntowany(mam tu na mysli wojne przeciw fancie). a to ze m.iinymi ty ubrales to w barwy narodowe i bylo duzo krzyku o wojnie polsko szwedzkiej, to wg mnie mial byc bodziec by kazdy kto zyw i polak przylaczyl sie do "powstania". pozniej trudno jest oczekiwac ze przy takiej lapance wojna jest przegrana. owszem slyszalem o pospolitym ruszeniu, kmiciucu i jasnej gorze, ale nie zauwaylem zeby ktokolwiek z hoolsow sie modlil
teraz moze i jest dobrze, ale co bedzie gdy wojna sie skonczy? sklad gildii na pewno sie zmieni. sympatie tez. ale przynajminej jest ciekawie

chyba jest juz za pozno na pisanie postow..ale jak juz napisalem to wrzuce
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem