Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drasen
Od jakiegos jush czasu czytam te wasze noobowskie posty i postanowilem ze zrobie se tu konto i uswiadomie wam jaka naprawde jest sytuacja na Thori bo jak widze narazie tylko Kara cos z tego pojmuje i proboje was olsnic.
Wiec moze zacznijmy od tego co mi lezy na sercu.Wiec placzecie ze teraz jestescie zabijani badz power abusowani i jaki to Drasen jest zly i okrotny.Ale gdzie ku*** byliscie kiedys?Kiedy to Wzycki i Sikews (Sebbe 2 owner) po nabiciu 100 lv zaczeli odp*** masakryczne Pa i huntowac wszystkich Polakow za to ze sa Polakami.Jedynie Ja z mala grupka zaufanych mi osob jak Karajakataka Jariaz czy Lenku postawilismy sie im i nie dalismy dymac w dupe.Od 75 lv bylem hunted 4ever jednak razem z moja ekipa (Hooligans Army) gdzie tylko ja mailem 75 lv i Jariaz 85 walczylismy o wolnosc dla Polakow.Bralismy kazdego kto byl zabijany przez Szwedow/Hiszpanow jednak wiekszosc z Polakow proszona o pomoc poprostu odwracala sie do mnie dupa (oczywiscie w strachu przed wrogiem  ) lub opuszczala server badz placila z dziecinna naiwnoscia ze jush jej wiecej nie zabija.Tak to wlasnie Polacy odwdzieczyli sie mi za to ze walczylem za ich wolnosc i oto powod dlatego nabralem do nich taka nienawisc a moze nie tyle nienawisc co poprostu tesh sie na nim wyj****em.Nie powiem ze bylo latwo bylismy mala grupka przeciwko np Fancie gdzie bylo jush wiele 80-90 lv w tym 100 Sikews.Nigdy nie zapomne namietnych masslogow o 6:00~ rano  .
Wiec jak jush wyzej napisalem czego oczekujecie odemnie teraz?Ze gdy ja jush wywalczylem swoje to teraz bede was kochal i protectowal za to ze odwrociliscie sie do mnie plecami?Ci ktorzy byli lojalni wobec mnie i zostali ze mna do konca maja teraz l00z i mozna powiedziec ze ownuja Thorie.Ja wywalczylem swoje nigdy sie nie poddawalem i teraz widac tego efekty.
Btw. Jesli wam sie nie podoba ze jestescie zabijani badz power abusowani opusccie Thorie i idzcie na non-pvp a obiecuje wam ze tam sie to nie przytrafi  Jednak decydujac sie na gre na serverze Pvp musicie zdawac se z tego konsekwencje.
Bardzo chetnie czekam na wasze komentarze mam nadzieje ze ten temat sie rozkreci chetnie was wyslucham.
|
Jak juz chcesz tak ladnie i kwieciscie sie wypowiadac to daruj sobie teksty pt. "te wasze noobowskie posty" , poza tym nikt tu prawie o Tobie nie wspomina ( moze to Cie zabolalo i dlatego zrobiles tu konto

), nvm zreszta ....
Co do odwracania sie ludzi do Ciebie "tylem" to wybacz ale zapracowales sobie u sporej czesci ludzi na opinie buca

, wiec trudno sie dziwic ze w chwili wojny Twoje patriotyczne gadki nie wzbudzily wielkiego zainteresowania.
Ja sam osobiscie nie moge powiedziec zeby mnie cokolwiek zlego z Twojej strony spotkalo...moze mialem szczescie po prostu, ale pamietam czasy ze jak przelatywales gdzies kolo mnie na expie czy cos to czulem sie niepewnie...powiedzmy sobie szczerze: jestes PA, tak jak Sikews, Feawyn, Thas etc. ( btw to przypomniala mi sie wlasnie Twoja gildia "Power Abusers"

), moze mniej, moze bardziej niz oni...nie mi to oceniac tym bardziej ze atm mam na to wy***ane

ale nie rob z siebie bidnego Drasenika ktory walczyl o wolnosc i byl dla wszystkich milusi i cacusny ale nikt Ci nie chcial pomoc

IMO nigdy nie walczyles o wolnosc dla Polakow tylko o wolnosc dla siebie, ew. Twoich kumpli

.
Co do gadki o pvp-servie to pojechales a'la Feawyn, to ze ktos gra na takim serwie wcale nie oznacza ze nie ma prawa narzekac jak padnie, albo bedzie musial komus placic za nic itd....btw to ciekawe ze najwieksi PA nie potrafiac sie chyba inaczej usprawiedliwic zawsze wyjezdzaja z tym samym( "to PVP serwer noobie, nie narzekaj , bla bla bla :rolleyes: ), ciekawe co ty bys powiedzial jakby w czasach kiedy dzielnie i meznie stawiales czola tym zlym okrutnikom co to chcieli Polakow wygnac z Thorii ( buahahahahaha ) ktos by Ci powiedzial "wy*******aj , grasz na pvp serwie , pogodz sie z tym".

.
Co do "waszego" ownowania thorii to watpie zebyscie cieszyli sie nim dlugo, predzej czy pozniej sie podzielicie, znowu bedzie wojna itd. itd. jak to na thorii. Dzisiaj kiedy rozmawialem z Pasha, wypowiedzial zdanie ktore idealnie pasuje do tej sytuacji: "In the end, there will be only Wzycieks on this server"... warte przemyslenia