Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2006, 10:53   #33
kris82
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
Evul

Vil z twoim lvlem i skillami napewno sie nie zwroca .A jesli chodzi o stealth ringi widac ze sam nie uzywasz Stealth ringi zaklada sie tylko gdy np.3 zerki albo 2 ci podejda na chwile zakladasz i zabijasz.Mi sie one bardzo przydaja np.gdy lurnietego warlorda musialem ubic a z drugiej strony biegly zerki .Jesli chodzi o kase to na przedpolach sa 3 lidery 7 zerkow i warior/shamany/spearmany oczywiscie mowie o full respie.Ja pewnego razu mialem fuksa i z 7 zerkow 5 halberd polecialo Pozatym istnieje taka zecz jak lootbag ja zbieralem wszystkie chain armory ktore wypadly z potworka i te co lezaly na ziemi i pakowalem do bp i prawie bp chain armorow sie uzbieral+ bag battle axe.A to wszystko na 2 szybkie obejscia przedpol.Mowiles ze:Sredni zarobek z 1 minosa = 40-50 gp, z zerka kilkanascie razy mniej, do tego koszty nieporownywalne . LOL ciekawe skoro niby z minosa 40 gp to zalozmy ze zabijesz 10 mino a ja zabije 10 zerkow i wypadnie halberd i juz jest 400 gp czyli tyle co z 10 minosow a mi halberdy czesto wypadaja ^^A jezeli chodzi o mojego kumpla to bil on z gsa na full ataku lidery i zerki zapomnialem dodac ze mial tez troche manasow.Gdy podchodzily 2 zerki lub wiecej wkladal stealth ringa lol.A w lidera bil po 70 + z hmm wiec szybko dosc padaly srednio 1 uh lub kilka exur na lidera....A ty pewnie ciagle biedaku na guardach siedzisz..Pewnie zazdroscisz ze z zerkow mam zyski a ty nie no ale niestety......
kris82 jest offline   Odpowiedz z Cytatem