Wiele osób pisze : Ja na 20 poziomie Warlordy blokuje... a ja expie na 15 na zerkach... a ja na 30 biegam po całym OF'ie
Niektórzy mylą Orc fortress z terenami wokół... dlatego uważaja że expią w OF'ie na 20-30 level'u.
Co do blokowanie Warlorda: Nic prostrzego! Jak ktos ma kase na UHy, nie zalezy mu na tym, że expiąc przez te 30min-1h mógłby pare k expa wbić,
nie chce loota - wiadom, że z jednego/kilku moobów nie poleci nam dobry loot... To może nawet solować, co ja mówie jak sobie chce to niech nawet tam expi! Jednak niech takie osoby przestaną prowokować forumowiczów do gnojenia ich!
A jeśli nie wierzycie, że można bloknąc Warlorda na 26-35 poziomie to co powiecie na blokowanie DL'a albo Hero na odpowiednio 19 i 18 poziomach???
Łarzenie po OF wg. mnie nie jest trudne jak się zna teren, ja byłem wewnątrz kilka razy palkiem i knightem, obie postacie poniżej 30 poziomu, i co? zeszło kilka bp uhów podczas pełnienia roli shootera!(bloker się z uhaniem nie wyrabiał

) Na 20 minut pobytu knightem poszedł 1bp Uhów... chociaż poszło kilka osób wraz ze mną. Pochodziłem tam troche i nawet nie wiem gdzie się co respi, bo lurowali blokerzy... a więc aby teren poznać należy tam pujść w góra 2 osoby na dosyć wysokich poziomach.
Warto dodać, że niewiele osób które znam poniżej 70 lvl schodzą na kondygnacje niższe aby expić, poprostu niedość, że ich nie znają to jeszcze wbijanie tam na niskim levelu to bezsens, nawet za runki się nie zwraca, a ryzyko deada jest dosyć duże!
P.S Prosze na mnie nie wyjeżdżać, że co ja to pisze, że się nie znam, bo pisze to co wiem!