Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2006, 11:52   #19
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
@Mar Cin
Brak bloodhitów to by było przegięcie. Za łatwo by było. Lurujesz 2 bugi i zostawiasz macro na noc, a shielding leci.
Może rzeczywiście byłoby za łatwo, nie wiem bo knightem nie grałem chodzi mi tylko o to, że to jest zupełnie bez sensu ale jeśli bez tego było by aż tak łatwo to ok.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hide
Przecież wyraźnie powiedział, że chciałby używać makr i MC a CipSoft mu przeszkodził >.<
Niby gdzie? To, że nie podobają mi się soule (ja niby teraz robić runki? podczas expienia się nie da (różdżki) a kiedy indziej też sie nie da (soule)) to zaraz znaczy że makr używam? Chyba cie coś wali -.- (poczytaj moje posty w temacie "zwalczajmy tibia black ice" - tam przedstawiłem swój stosunek do makr i botów, tu już mi się nie chcę tego po raz kolejny pisać)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hide
On nie ma nic przeciwko oszukiwaniu i zapychaniu servera przez 11 lvl druidów blokujących możliwość zalogowania się FACCów...
Następnym razem podawaj, kogo cytujesz, bo tego akurat nie napisałem ja tylko właśnie Ripper. Chyba że ty jak do kogoś mówisz to zwracasz się do niego per "on"...

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...

Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 24-02-2006 o 12:14.
Mar Cin jest offline   Odpowiedz z Cytatem