Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bentero
Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
You made my day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowody?? mua ha ah.
Cytuj:
po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.
|
Berger aka Bentero nie expil na of, tylko czasami tam chodzil ale to okazjonalnie juz czesciej tam bywal na questach OF i Dzinow. A na ofie expil ~50 lvl i deadnal na 52 (ale pewnie o tym deadzie zapomniales "true ownerze"??)podczas wojny SSvsDR i od tametej pory tam raczej nie expil.
Cytuj:
Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.
|
Ban za acc. sharing byl za posta na forum, bo napisal ze wyjedza do anglii i koledze da chara zeby nosil bolty - ale pewnie jako "true owner" wiesz o tym i pewnie przed napisaniem tego sprawdziles w "criminal records" co jest napisane.
Cytuj:
po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).
|
A do Anglii wyjechal zeby podszkolic sobie jezyk, zeby koledzy z gilid nie zjarzyli??
Cytuj:
Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.
|
lOl2 xDDDDDDD. A po miesiacu jak go zobaczylem i przelical przy mnie funty, to se je w kantorze kupil zeby uwiarygodnic swoja opowiesc. No ale jako "true owner" pewnie mnie nie znasz.
Cytuj:
po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl
|
Moze i nie mial wczesniej pozadnego chara

.
Cytuj:
po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.
|
Przyklad PA ze strony Bergera??
Nawet mnie przyszedl ubic jak pkowalem ludzi w Ab.
Obrazal kogos?? Jak juz to tylko Ciebie i ludzi tobie podobnych.
Cytuj:
Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.
|
Ta pewnie i jeszcze specjalnie dzis zrobiles konto na forum zeby wyglosic nam "urbi et orbi" na temat tego co tu wyprawia i jak nam berger klamie tutaj.
PS.
Smierdzi mi to kims z DB albo Stolcem

.