@up hyhy nie masz szans z pk wes mnie nie rozsmieszaj co ci da pacc i utani gran hur??? przy roznicy 20 lvli i tak palek knight ewentualnie sorc dogoni cie bez wiekszego problemu. Hyhy Ue jest dostepne od 60 lvlu a na takim lvlu to i sorc facc i pacc nie obawia sie noobowskiego pk a zgrana ekipa zabije i pacc i facc. Ja do 29 lvl grałem jako facc i jak to wszyscy parę dedów od pk zaliczyłem ale chyba po zimowym updacie bardziej lakomym kaskiem dla pk sa knighci (leprze eq wiec i leprzy loot z nich przewaznie do 25 lvl nie moga uzywac uhow(nie mają mlvlu

) zostaja tylko ihy i exura)a sorc ani run nie ma teraz(hmmy dopiero od 25 lvlu). Z sorca to jedynie jakis wand spadnie bo tak to z p armem sie lata (podobnie jak pallek) expowiska ??? po updacie wand/rod w lape i latasz na jakich tylko chcesz 25lvl wypalasz Hmmy i kaska jest i runki wszystko stoi przed toba otworem dragony, ghoust land, cyklopy, guardy. Nie wiem co wam sie nie podoba w sorcu z faccem jak już pisałem z paccem leprzy bo bardzo dobre expowiska są (scaraby i tomby) ale co do czarow to teraz Ue od 60 lvlu (nie oszukujmy sie dla czesci graczy taki lvl wciaz jest tylko w zasiegu marzen)