Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2006, 14:34   #786
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bentero
Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:

po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.

po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.

po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).

po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.

po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna.

po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali.

po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.

Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.

@DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac.

Ale z ciebie ****a ciula. Sory ale inaczej nei szlo tego napisac, jak ja nie lubie takich ludzi ktorzy *******a od rzeczy;/;/ A wiec ja jestem satrym kumplem bergra i jestem pewny ze on sam gral i wiecej sie tu nie odzywaj lmao
Jinikao jest offline