Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2006, 15:25   #787
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?
Nie napisalem, ze to na 100% ktos z DB napisal, tylko, ze smierdzi mi to "db lub stolcem" (milosnikiem stolcow i cyber sexu ) - to sa tylko moje prywatne podejrzenia, ktorymi chcialem sie podzielic ow spowlecznosci tibijskeij.
Dowodow nie mam (bo jakze by bylo trudno takie cos sprawdzic - no chyba ze Tibia.pl poda adres IP, administrator sieci w ktorej ten ktos ma internet poda nam jego namiary a my zapukamy do jego drzwi i sie spytam dlaczego to napisal, lub ten ktos ma na tyle odwagi i sam sie przyzna).
A powody sa dlaczego mialby to byc ktos z DB - m.in. niedawne zatargi Bergera z DB ( juz mamy motyw ).
Raczej musial byc to ktos z Iridi (chyba, ze to Stolc co tez jest wysoce prawdopodobne).
Nie bierz tego do siebie ale nie jestes w stanie kontrolowac wszystkich czlonkow DB ( co wcale nie oznacze ze to ktos z was to napisal), a jak wiemy kilku z was to naprawde ludzie za ktorch okreslenie bym musial isc do spowiedzi .

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline