Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?
|
Nie napisalem, ze to na 100% ktos z DB napisal, tylko, ze smierdzi mi to "db lub stolcem" (milosnikiem stolcow i cyber sexu

) - to sa tylko moje prywatne podejrzenia, ktorymi chcialem sie podzielic ow spowlecznosci tibijskeij.
Dowodow nie mam (bo jakze by bylo trudno takie cos sprawdzic - no chyba ze Tibia.pl poda adres IP, administrator sieci w ktorej ten ktos ma internet poda nam jego namiary a my zapukamy do jego drzwi i sie spytam dlaczego to napisal, lub ten ktos ma na tyle odwagi i sam sie przyzna).
A powody sa dlaczego mialby to byc ktos z DB - m.in. niedawne zatargi Bergera z DB ( juz mamy motyw ).
Raczej musial byc to ktos z Iridi (chyba, ze to Stolc co tez jest wysoce prawdopodobne).
Nie bierz tego do siebie ale nie jestes w stanie kontrolowac wszystkich czlonkow DB ( co wcale nie oznacze ze to ktos z was to napisal), a jak wiemy kilku z was to naprawde ludzie za ktorch okreslenie bym musial isc do spowiedzi

.