Temat: MC hunting :)
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2004, 20:50   #1
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny MC hunting :)

może się wydawać, że to nie jest wystarczający powód aby zakładać temat ale ja po prostu aż się zdziwiłem tym co się przed chwilą stało
Otóż stoję sobie druidkiem na Edron by porobić runy. Aby mi praca łatwiej szła stałem sobie jak zwykle tak aby beary do mnie podchodziły (free food i około 5k expa dziennie hehe). Od dłuższego czasu toważyszy mi pewien druid z 29lvl (mój ma 30 ) i też robi jakieś tam runki. nic szczególnego. Ja jako, że jestem miły człowiek ( ) za nic dzielę się z nim jedzeniem ( sporo tego zawsze jest ). Ja mam satysfakcję, że mogę pomóc a koleś nie musi łowić rybek. Około piętnaście minut temu zalogował się obok nas sorc na 47 lvl no i niewiem czemu ale się zdziwił widząc nas ale nie wnikałem o co mu chodzi. Dziwnym zbiegiem okoliczności zalogował się chwilę potem druid 19 lvl ( wszyscy pacc nobo edron oczywiście ) a tamten sorc od razu stwierdził mc.. wszystkich to strasznie rozbawiło oprócz tego sorca . Chwilę potem druid 19 lvl się wylogował a tamten koleś poszedł trochę w prawo. Za jakieś dwie minuty loguje się GM. W tym momencie aż mnie zatkało. Pierwszy raz tak śmiałem się na widok GM-a. Po kilku sekundach udowodniliśmy bez trudu, że my nie mc a ja zagadałem do gm-a gadkami typu "nice lvl" ( 2 lvl miał ) niestety GM chyba siętroszkę speszył abo nei był rozmowny bo zniknął.
Tak więc uważajcie kasiaści MC...

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.