Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2006, 08:33   #519
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frolik
@Xomerek
Poszli na new ale nadal walcza nie sa retired...porpostu sie loguja na morgane nabija lvle wracaja na xerene a potem wieczorkiem szykuja sie na jakas bitwe ale oczywiscie Fire kiszing in pz smieszne byla akcja 3 dni temu w Ab stoje se aliegancko w domq i juz biegnie ekipa ogrodnicza 10+ fire zaczeli wyzywac i prosic zebym wyszedl z pz jedyny Svitek madry sie domyslil i powiedzial ze i tak nie wyjde i lepiej isc se..no to poszli..dalem msga do solle po jakims czasie (krotkim) lognelo sie tengu,przed dp stalo jeszcze paru fire to wiec wyrwalem z domku wychodze i tawog i reszta pyk i jzu w dp ludzie jak to widzieli to sie zalewali ze smiechuFire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur
Criss :*:*

HAHA xD

btw, fajny podpis na forum xD

Osamek:***

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
E... wojna AVIS vs NEMESIS to bylo cos wszyscy co chcieli pokoju to byli za NEMESIS teraz walcza ze soba gildie o podobnych pogladach w obydwu gildiach sa PA. Ale ja wole zeby wygralo FIRE. Jest w niej wiecej w porzo ludzi. PA nikt nie usunie z zadnego ze swiatow, jednak TENGU poza kilkoma wyjatkami za duzo gorsi od FIRE.

Hail FIRE
jakos przez twen caly czas co Fire rzadzilo ssytuacja sie pogorszyla na servie xD polowa oosb co grala opuscilo serva przez fire xd ale ok nie wnikam xd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
No i wreszczie invit do Fire!
Hail Fire!

Plx dacie mi inva..??!!! PLX!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
Naprawde nie wiem ja ty trafiles do fire... jak powiedzial Osamek... twoje pvp rzadzi hahaha

xD zebys wiedzial xD hi rox man
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR
janou jest offline