Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frolik
@Xomerek
Poszli na new ale nadal walcza  nie sa retired...porpostu sie loguja na morgane nabija lvle wracaja na xerene a potem wieczorkiem szykuja sie na jakas bitwe ale oczywiscie Fire kiszing in pz  smieszne byla akcja 3 dni temu w Ab stoje se aliegancko w domq i juz biegnie ekipa ogrodnicza 10+ fire  zaczeli wyzywac i prosic zebym wyszedl z pz  jedyny Svitek madry sie domyslil i powiedzial ze i tak nie wyjde i lepiej isc se..no to poszli..dalem msga do solle po jakims czasie (krotkim) lognelo sie tengu,przed dp stalo jeszcze paru fire to wiec wyrwalem z domku wychodze i tawog i reszta pyk i jzu w dp   ludzie jak to widzieli to sie zalewali ze smiechu  Fire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur  
Criss :*:*
|
HAHA xD
btw, fajny podpis na forum xD
Osamek:***
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
E... wojna AVIS vs NEMESIS to bylo cos wszyscy co chcieli pokoju to byli za NEMESIS teraz walcza ze soba gildie o podobnych pogladach w obydwu gildiach sa PA. Ale ja wole zeby wygralo FIRE. Jest w niej wiecej w porzo ludzi. PA nikt nie usunie z zadnego ze swiatow, jednak TENGU poza kilkoma wyjatkami za duzo gorsi od FIRE.
Hail FIRE
|
jakos przez twen caly czas co Fire rzadzilo ssytuacja sie pogorszyla na servie xD polowa oosb co grala opuscilo serva przez fire xd ale ok nie wnikam xd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
No i wreszczie invit do Fire!
Hail Fire! 
|
Plx dacie mi inva..??!!! PLX!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
Naprawde nie wiem ja ty trafiles do fire... jak powiedzial Osamek... twoje pvp rzadzi hahaha
|
xD zebys wiedzial xD hi rox man