Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
niby chodzi tylko o kase ale rzeczywiscie paccow bardziej szanuja i boja sie ich, zmieniajac temat to za duzo tego maja!! nowe tereny - ok! wkoncu placa za to zeby nie musieli krzyczec co chwile "leave plz" ; nowe potwory - ok ! i tak malo ludzi wogle marzy zeby powlaczyc demonami itp ale nie pownni dostawac takich ulatwien ze pacci na 30 lvl moga lac faccow 40 lvl ( i nie chodzi mi tu o roznice w skilach czy eq -.-) cipom sie troche poprzewracalo i tyle daja paccom tylko i wylacznie dla kapuchy ( mire, more, more...) i troche przesadzili
|
To o jaką inną różnicę Ci chodzi? Bo na 30 lvl sorc z paccem ma przewagę nad sorcem bez pacca o exori vis etc, za to sorc na 40 facc ma nad sorcem 30 pacc przewage o e-wave -,- co innego szybsza mana, ale nie jest to aż taka wielka przewaga, i nie wymaga tylko pacca ale także promocji.
Knight z pacca zyskuje (do walki pvp) tylko exori >.>
A paladyn to nie wiem, ale nigdy się nim nie interesowałem szczególnie
Tak więc nie mam pojęcia na jakiej podstawie postać z paccem może bić postać bez pacca o 10 lvli nizszą. A co do respektu - ja tego nie widzę, mam pacca a nikt jakoś szczególnie mnie nie traktuje.
Co innego oczywiście jeśli chodzi o ucieczkę (utani gran hur rox

), ale to nie jest bicie więc pomijam.