Mam sinke ;P na 49 lvlu (49,5 czy jakos tak tera jest).
Gralem w 1 i w 2... ale nie wiem czemu ryl 2 mi sie bardziej podoba (jestem w mniejszosci). No coz, moze dlatego ze szybko sie expi

, ale w Rylu 1 był lepszy system bonusow w broniach i wogole... jakies latwiejsze takie bylo

..
W RYL 2 w miescie cholernie tnie (tak cielo mi na dooooobrym kompie z doooobra karta graficzna i dooooobrymi ramami)...a tera mam 3x gorszy komp...nie pytajcie sie jak to teraz chodzi w miescie ;/ (za miastem jest spox).
Co do innych ras (Ak'kanów) i profesji...
Attacker - Odmiana Wojownika... w jednej łapie ma Miecz (al'a miecz) a w drugiej rękawice lub rękawice z ostrzem (itp).
Templar - Odmiana Defendera ... W łapie ma topór lub młot a w drugiej...raczej na drugiej Blache (al'a tarcza).
Rune Ofc - Sorcerer i Enchanter (moze byc tym i tym naraz)... biega z kosa i wogole ;P fajne
Life Ofc - Priest i Cleric w Jednym (patrz w/w), leczy i daje buffy
Shadow - Assasin (no raczej zbalansowany (?) )
Gunner - Mozna powiedziec ze Ciezki Lucznik ale z bronia palną zamiast łuku/kuszy... jest kilka głównych dróg jego prowadzenia... Dex Gunner - raczej puller, lub szybki assasin oraz Con Gunner... pulluje na siebie pare potworkow a potem zarzyna je z broni ktora trzyma w drugiej lapie (w jednej ma bron palna w drugiej bron Templara ).
To taki krotki opis...nie chce mi sie pisac jak je rozwijac i wogole, bo duzo by gadac.
EDIT:
Zapomniałem dodać:
Nick: Kaszanka
Server: Zeus - najczesciej Channel 2 -bo tam mi komp nie tnie (?)
Lvl: ~50
Prof: Assasin
jak cos to PM w grze

.