Ebool nie ma swojego konta na tibia.pl tzn zapomnial hasła i nie chce mu sie nowego zakładać to ja daje jego stwierdzenie sytuacji
Wbil sie na hydry i chcial mnie ubic... Nie udalo mu sie przy pomocy Rolffa i 4 hydr wiec wyzwal mnie na solo w jego miescie xD. Pojechalem godzine wczesnije dla pewnosci, na poczekaniu wypilem piwo i zjadlem pizze

. Przed 19 bylem w umowionym miejscu ale nikogo niebylo. Stali 2 kolesie wiec pomyslalem ze to oni wiec podbijam i gadam: jestescie tu z kims umowieni? oni ze tak toja gadam ze wlasnie namnie czekaja xD ale sie okazalo ze na jakies 2 laski. Stalem pod tym mackiem do 19.30. Voodoma niestwierdzono

. Ale dzieki niemu poznalem laske ktora tez ktos do wiatru wystawil i sie z nia umowilem. Sam sobie skomentuj zachowanie tego kretyna... madry przed monitorem a w rl jest zerem, wiec mozna mu to wybaczyc bo pomiatany w zyciu wyzywwa sie w grze... szkoda mi go
-Ebool
1-70lvl Facc style

brawo dla tego pana !

gz bro :*
A teraz coś odemnie
Voodom mam nadzieje że ebool sie kiedyś natknie na ciebie na ulicy i mamusia ci nie zabroni iść sie bić ... Czego zawsze na 1 servie trafi sie taki noob i uprzyksza każdemu gre ?:/ Lepiej bądz grzeczny bo jak drom zdradzi twoje miejsce zamieszkania to ebool jak sie mocno zdenerwuje to wpadnie do ciebie
~yours Macio