Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2006, 08:44   #951
macio dethox
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 104
Domyślny

Ebool nie ma swojego konta na tibia.pl tzn zapomnial hasła i nie chce mu sie nowego zakładać to ja daje jego stwierdzenie sytuacji

Wbil sie na hydry i chcial mnie ubic... Nie udalo mu sie przy pomocy Rolffa i 4 hydr wiec wyzwal mnie na solo w jego miescie xD. Pojechalem godzine wczesnije dla pewnosci, na poczekaniu wypilem piwo i zjadlem pizze . Przed 19 bylem w umowionym miejscu ale nikogo niebylo. Stali 2 kolesie wiec pomyslalem ze to oni wiec podbijam i gadam: jestescie tu z kims umowieni? oni ze tak toja gadam ze wlasnie namnie czekaja xD ale sie okazalo ze na jakies 2 laski. Stalem pod tym mackiem do 19.30. Voodoma niestwierdzono . Ale dzieki niemu poznalem laske ktora tez ktos do wiatru wystawil i sie z nia umowilem. Sam sobie skomentuj zachowanie tego kretyna... madry przed monitorem a w rl jest zerem, wiec mozna mu to wybaczyc bo pomiatany w zyciu wyzywwa sie w grze... szkoda mi go

-Ebool

1-70lvl Facc style brawo dla tego pana ! gz bro :*

A teraz coś odemnie

Voodom mam nadzieje że ebool sie kiedyś natknie na ciebie na ulicy i mamusia ci nie zabroni iść sie bić ... Czego zawsze na 1 servie trafi sie taki noob i uprzyksza każdemu gre ?:/ Lepiej bądz grzeczny bo jak drom zdradzi twoje miejsce zamieszkania to ebool jak sie mocno zdenerwuje to wpadnie do ciebie

~yours Macio

Ostatnio edytowany przez macio dethox - 26-02-2006 o 09:01.
macio dethox jest offline   Odpowiedz z Cytatem