Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Potworki oplacalne dla rycerza:
Dworki
Nie wiem czemu ludzie ich tak nie lubia, fakt ze exp z nich jest taki sobie, ale:
Prawie nic nie zadaja obrazen (knight na 50 lvl z przyzwoitymi skillami powinien sobie poradzic sama exura), jest ich od zatrzesienia i ciut i dotego zostawiaja BARDZO wartosciowy loot (jak na potworki klasy rotwormow)... chyba po prostu nie wszyscy wiedza ze loot z dworkow mozna sprzedac w calosc w Port Hope/ u Djinow 
|
Nie chcem powiedzieć że nasz pan gremlin mnie rozbawił ale w moim przypadku było zupełnie na odwrytkę

W tydzień wbiłem na nich z 20 na 32 lvl (ferie rules) grając max 5h dziennie i zarobiłem tylko 10k

Może dlatego że miałem tylko k-axa, mały lvl i skille po 60 przez co ihy-uhy szły przy każdej grupce z 3+ voodoo...). No cóż ponadto z tego tygodnia nie zbierałem wcale poison daggerów więc od razu mniej kasy chociarz sprzedane poison arrowy, bronze amulety(tak, to z tego leci!), strange amulety i throwing knives (jest taki jeden koleś co zbiera różne śmiecie do domku

) mi to wyrównały

I na pamiątkę mam też 3 voodoo dolle, prawdziwy rarytas bo te beznadziejnie wkurzające voodoo... kto bił się z tym to wie

wyrzucają to bardzo rzadko

Dla wszystkich tych którzy chcą iść na dworki a nie lubią tarantul radzę pierwszą jaskinię od lewej strony, czyli tą z mostem. W ostatniej jaskini jest aż 4 voodoo (Tu trzeba moim genialnym sposobem który polega mniej więcej na "TORA TORA!!! BIJ-GWAŁĆ-SIECZ-RĄB!!!"

) Lecz także cała chmara innych słabiaków

Dla większych lvli można chodzić na arenę z tarantulami ale ostrzegam, że tamten spawn jest strasznie wolny

To chyba tyle o moim ulubionym expowisku