Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2006, 23:16   #27
Maniack
Użytkownik Forum

Maniack's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
Domyślny

ja bym to widział inaczej:
najlepiej tylko osoby prawie pełnoletnie+
po co nam hotel? na trasie kraków-katowice mamy piękny las
wystarczy poczekać z miesiąc do wiosny,śpiwory i w droge.
browar w krakowie też można tanio kupić.
ktoś kogoś zacznie lać za to że jest w wrogiej guildi? a od czego jest bezstronna reszta ? nie da rady obezwładnić 1 agresora?

A z innej beczki: być może, po znajomości, tanio lub za darmo znajoma firma udostępniła by nieczynną hale (300 osób spokojnie się zmieści), ale niema sensu nad tym myśleć jak wszystko jest w proszku.
już nieraz była pruba organizacji zjazdu i gówno z tego wyszło.

Z jeszcze innej beczki (piwa): Ray. Wątpliwe jest spotkanie tylko studentów/licealistów/gimnazialistów. wiadomo że za młode osoby (<16/17) na poważniejszy wyjazd/wyjście domu nie opuszczą. a nie wiem czemu nie widzisz dogadujących się 17 latków z 22 latkami. W wielu przypadkach takie coś jest konieczne, tak jak i tu .

Cytuj:
Może zamiast zlot tibijczyków bys zrobil jakies turnus np : 1-12 lipca spotykaja sie serwer Antica potem 15-20 Arcania itd...ale z tego co ja wiem to 80 % graczy by przyjechało tylko po dwie rzeczy upić sie i komus dac w morde za deda albo cos innego
1. Lepszy pomysł to ew grypy wiekowe
-1 termin <16 (a niech mają,jak ich ktoś puści)
-2 termin 16-20
-3 termin 20>

2. A wdg mnie 90% graczy przyjechało by po to żeby sie pobawic,oderwać od codzienności, poznać innych graczy, a alkochol rozwesela, rozluźnia i rozgaduje =P

kolejna sprawa: takiej imprezy ne zorganizuje CipSoft.
po 1 szkoda im kasy po 2 co? wszyscy do niemiec?

PODSUMUJĄC: Nie musiało by to być ani drogie ani trudne.
Jak dojechać powiedzmy do krakowa wie chyba każdy (90% osób było kiedyś)
co do dojazdu: nawet z gdańska jest to jakieś 5-6 godzin pociągiem a bilet około 40-50 zł. Zakładając że wszyscy dojechali:
Zimne przekąski/napoje : mały zapas, jak zejdzie to 30 min drogi samochodem do całodobowego. (oczywiście nic za darmo-kupujesz, do tego można by zarobić dla tibia.pl (organizatorzy kupują Litr napoju za 2 zł/sprzedają za 2.5 itd.) więc nie jest to takie trudne.

Ok. namieszałem, rozpisałem się, etc. kończe
22 czerwiec 2009 - podporucznik

Ostatnio edytowany przez Maniack - 26-02-2006 o 23:31.
Maniack jest offline   Odpowiedz z Cytatem