Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2006, 11:02   #118
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
hahaha ja bylem z nimi w 1 a walczylem? w kazdej niedosc ze nieexpilem od konca wakacji to wiekszosc polakow takich jak wlasnie rodzina Killa niewyprzedzila mnie z lv do dzis Polacy z thori to idioci mieszaja sie w wojne ktora jest przegrana :S wy doszliscie wtedy jak nas bylo malo bo mysleliscie ze pomozecie jakos wzycka a posluzyliscie jak free fragi i free loot
omg, a co ma piernik do wiatraka?, ty naprawde masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy po prostu jestes idiota ?Postaram sie wytlumaczyc ci moj poprzedni post...

Cytuj:
...niemieszac w nasze wojny.
"Nasze wojny" swiadczy o liczbie mnogiej ( wiecej niz 1 jakbys nie wiedzial ), a tymczasem wojna Twi vs. L&O jest jedyna poki co w jakiej brales udzial bedac z nimi w gilidii.
Kolejna rzecz:
Cytuj:
wy doszliscie wtedy jak nas bylo malo bo mysleliscie ze pomozecie jakos wzycka(lol?) a posluzyliscie jak free fragi i free loot
Ja akurat doszedlem jak was bylo mnostwo, jeszcze zanim ktokolwiek zaczal sie wyplacac, i we fragach przegrywalismy wiec nie gadaj bzdur. Mialem powody zeby sie przylaczyc, przegralismy i trudno...bywa juz tak na pvp-serwie.
A co do :
Cytuj:
to wiekszosc polakow takich jak wlasnie rodzina Killa niewyprzedzila mnie z lv do dzis
Nie wiem czym ty sie tutaj chcesz chwalic, po pierwsze oni tez byli sporo czasu retired, druga rzecz to Lotarkilla mial 69 jak padl wiec to jest 1 level roznicy, i teraz dochodzimy do najwazniejszej kwestii: Kazdy z nich gra sam, i nie sharuje
czego nie mozna powiedziec o tobie
ps. Megakila- 68 lev.

Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 27-02-2006 o 11:09.
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem