Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kudell
Dobra przyznaje sie Allan Alder to ja.Specjalnie ukartowalismy to z Oxy Hamiltonem ze ma to wygladac na pomoc dla Pulassa Hamiltona.W rzeczywistosci pomagalem Oxy Hamiltonowi bo mnie poprosil zebym mu blokowal resp a on sobie bedzie legalnie sam expil i wygra pacc.Powiedzial ze zrobimy to na filmiku tak zeby wygladalo to ze on jest poskzodowany.Kiedy on zszedl do kopalni ja blokowalem mu resp a na filmiku tego nie widac.Takiej wspolpracy modkowie nie zauwazyli.Wiec nie oskarzajcie Pulassa Hamiltona bo on jest bogu ducha winien.
|
it was a nice try...
jak się nie wytłumaczysz, to dostaniesz bana za takie kłamstwo. Nawet jeśli to ty jesteś Allan Alder to tym bardziej ci nie uwierzę bo akurat zagrywka "niby sabotażu" jest bardziej prawdopodobna.
Tak więc masz kilka godzin na wyjaśnienie i ewentualne udowodnienie tej teorii spisku. Inaczej dostaniesz bana.
pulas:
twój kolega nie musiał tego robić cały czas i skutecznie. Na filmiku Oxy-ego wszystko jest. Miałeś pecha, że ktoś w tym samym czasie i na tym samym serwerze postanowił spróbować. Dodatkowo pociesza fakt, że ta osoba pomogła cię zdyskwalifikować (chociaż i tak zostałbyś zdyskwalifikowany za komentarz) i tym samym odebrała ci nagrodę.
Instynkt
Oj, Instynkt, Instynkt... ty podła pedantko

masz takie hobby, że przepuszczasz posty modków przez worda?
Hybryda:
Rotfl. w takim razie z idiotami gadałeś, bo taka farsa w ogóle nie była potrzebna.
Samuelos:
a obejrzeć filmik, żeby się upewnić to nie łaska? Jeśli nie miał na to czasu to już trudno, jego błąd bo powinien wiedzieć, że trzeba zarezerwować sobie na to czas.