Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2006, 13:52   #59
Lancellots
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Olecko

Stan: Niegrający
Imię: Boyakki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Siejnik
Świat: Elysia -.-
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
Domyślny

HUAUHAHuhauh widze ze nie tylko na servie jest wojna ,ale i tu na "Teksciki" no naprawde inponojace ktora strona bedzie madrzejsza bo narazie obydwie sa dziecinne :< ,ale i ja musze dodac cos od siebie ;]
Cos o baxie ^^:
Bax taki nupek ktory nie umie nic angielskiego ,ktory wali sharing z rodzino oO i umie tylko naciskac na battle w potworki zeby bolty lecialy ;] tzn 0 pvp ;P ,a i jescze do dragow ile zarobiles kasy na zbieraniu short swordow ?? .Jest jescze wiele wiecej legend o naszym dzielnym "Baxie" i pamietajcie ze w legendzie jest zawsze ziarenko prawdy ,a w tych jest dosc duza Gram na Elysi prawie od paczatku kiedy jescze nupkiem bylem :< i duzo nie wiedzialem ale teraz mozna powiedziec wiem juz prawie wszysdko...
prawie nie wiem czemu taki 150 lvl zostaje na zawsze nupem . A i nie wiem kto walil toba na ostatnije wojnie <nie wiem czy ostatniej dokladnie> ,ale byl 150% bot i 90% ze to nie ty grales tyko ktos z swedow
To tyle chyba narazie :<
I Sorrrrrry za moje bledy w ortografi i wiadomosciach kto moze neich mnie poprawi ;p

Hail Siejnik Oo

Ostatnio edytowany przez Lancellots - 27-02-2006 o 14:40.
Lancellots jest offline   Odpowiedz z Cytatem