Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pulas
Ojj checie wojny będziecie ją mieli !
|
ROTFL! Co nam zrobisz? Zablokujesz nam wejscie na forum kumplami? xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kudell
Nie wiem czy masz jakis powód do dumy skoro oskarzasz innych o oszustwo a sam grales nieuczciwie,masz jedynie szczescie ze modkowie tego nie wylapali bo tez bys nic nie wygral i sie tak nie ciesz bo nie umiesz grac i tak.
|
Tak, a Bubble dzieli z mezem, siostrami, bracmi i pradziadkiem. Wlasnie podalem takie samo oskarzenie jak twoje. Co maja wspolnego? Nie ma dowodow na to. Wiec albo przedstawiasz dowody, albo siedzisz cicho i sie nie osmieszasz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Czy warto znizac sie do poziomu osob, ktore nie maja nic ciekawego do powiedzenia, a jedyne co potrafia robic i to bezskutecznie, to krytykowac, ponizac, marudzic, biadolic, jeczec ?? Wydaje mi sie ze nie. Czasem lepiej cos przemilczec =]
|
Czasem po prostu lepiej dac im bana i miec swiety spokoj, niz sie z nimi uzerac, bo i tak nic nie zrozumieja
Cytuj:
PS zauwazylam ze spora czesc Forumowiczow jak i Zarzadu walczy z bykami, czyli preferuje poprawna polszczyzne:
|
Zeby literowki wypominac? To juz jest przesada

Gremlin mieszka ladnych pare lat w stanach, a jedyne gdzie widzi jezyk polski to praktycznie to forum, na ktorym jak wiadomo duzo osob robi bledy. W ten sposob zaburza sie jego tzw. "obraz wyrazu", przez co zdarza mu sie robic bledy. W newsach oczywiscie przepuszcza to przez jakiegos worda czy cos, ale ciezko zeby do moderacji jeszcze przepuszczal kazdy post. Szczegolnie, ze nie robi tych bledow tak duzo, czasem mu sie zdarzy i tyle.
Cytuj:
Sadze ze wynik zwyciescy jest do pobicia. BA jestem o tym przekonana =]
|
Nie ma rekordow nie do pobicia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
Gadałem z kilkoma osobami które brały udział w tym konkursie i mówiły ze pochowali sobie ekwipunek w trupach szkieletów....
oczywiscie taki jaki mozna było znaleśc czyli w szkieleczye była maczuga,brass shield i viking helmet,co daje odrazu przewage nad innymi.
inna metoda to było rzekome kupienie na rynku katany za 20 gp....
kto to poważy? sa lamy które sprzedają katanę za tyle gp na rooku,wiem bo am kupiłem.
|
ROTFL! A niby po co maja tak robic, skoro pozwolilismy na to aby otrzymywac ekwipunek na starcie? Czy ty i ci twoi koledzy, ktorzy "oszukiwali" wogole czytaliscie regulamin?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Tak więc masz kilka godzin na wyjaśnienie i ewentualne udowodnienie tej teorii spisku. Inaczej dostaniesz bana.
|
Po co czekac? Juz mu dalem bana i tak by sie nie wytlumaczyl tylko dalej rzucal pustymi oskarzeniami na wiatr...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Szkoda, ze modkowie nie kierowali sie zasada fair play
|
Kierowalismy sie regulaminem, ktory ustalilismy. Nie fair play byloby wlasnie, gdyby jedna osoba mogla sobie nagiac zasady, a inna by sie bardziej przylozyla zeby wszystko bylo okej i pierwszej bysmy nic nie zrobili.
I potwierdza sie zasada z poprzednich konkursow, ze jakiego wyniku bysmy nie oglosili to i tak nie wszyscy beda zadowoleni
Gratuluje wygranym