Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glacial Hero
Myślę, że przepuszczenie Kici było, by na pewno krzywdzące dla ostatniej osoby premiowanej (3 albo 4 miejsce, już nie pamiętam), ale na pewno nikt nie był by pokrzywdzony, gdyby on/ona dostała jako nagrodę pocieszenia koszulkę, czy kubek od tibia.pl.
Pomyślcie o tym.
|
Taaaak tez o tym myslalem... ;] Sadze ze to dobry pomysl
I chcialem powiedziec jeszcze jedna rzeczodnosnie regulaminu. Zamiast pkt. w którym bylo napisane, że mozna dawac eq z innych postaci. Otoz mowiliscie ze to najbardziej sprawiedliwe wyjscie. Ja jednak znalazlem lepsze, nie faworyzujące nikogo ANI TROCHE;] Napisaliscie ze debatowaliscie nad tym dosc dlugo poniewaz trudno by bylo udowodnic czy eq znalezione w ciele jest podlozone czy przypadkowe... A gdyby tak zabronic brania przedmiotow od innych, z ciał czy tez PRZYPADKOWO znalezionych na ziemi? OCzywiscie ktos mogl by sie czepiac ze mozna kupic bardzo tanio rzeczy... Ale to tez dalo by sie obejsc. Np.ustalenie minimalnych cen za jakie mozna kupowac okreslone przedmioty.
A tak ogolnie to konkurs mi sie bardzo podobal i moje 9k expo w pelni mnie satysfakcjonuje;]
Gratuluje wszystkim zwyciezcom oraz organizatorom za bardzo ciekawy konkurs.