Wiecie co... jak czytam te posty to jeden prosty wniosek mi się nasuwa: żeby nie marnować niepotrzebnie czasu i olać te ich konkursy, zeby sobie później nerwów nie tracić na czcze kłótnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regulamin
W razie jakichkolwiek wątpliwości, co do zgodności filmu z regulaminem, sprawy są rozpatrywane na niekorzyść gracza. W Waszym interesie leży, aby takowych nie było.
|
OmG ! Kto układał ten regulamin, bo napewno nie osoba kompetenta, a efekt macie pod nosem. Kicia podjąc wynik błędny ale jednostkowo, powinna zostać ukarana odjęciem z pulii określonej wcześniej w REGULAMINIE ilości punktów adekwatnie to rozmiaru popełnionego błędu.
Nobody's perfect , bardzo się napracowała i wygrała
BY bezapelacyjnie a w takim rozstrzygnięciu sprawy wykluczacie ją bezwzględnie Ja nie tworzyłem tego regulaminu, ale w mojej ocenie pozostaje nieuczciwy, a czy władze tibia.pl mają z takowego obrotu sprawy jakies "oszczedności" - raczej się nie dowiemy. Nie widze żadnego połączenia między zdawaniem na studia, a z przedstawieniem wyników z 4 h zabawy. GET REAL ... Konkurs ma być zabawą, ale bez żadnych "skandali" jak to tu się działo, bo wtedy i zabawa denerwuje. Aff...