Ludzie słuchajcie, myślałem że ten topic zaginął już w czeluściach forum, a tu nie zainteresowanie jest no i bardzo dobrze.
Według mnie zoorganizowanie czegoś takiego nie musi być takie trudne, najważniejsze, by się chętni znaleźli, no i pomoc ze strony tibia.pl także byłaby bardzo przydatna.
Miejsce

?) Najlepiej by było bezpośrednie połączenie, a no żeby wszystkich pozbierać z dworców, stacji. Ktoś wymienił wcześniej halę na 300 osób albo las między Kr-Kat, choc te ew. 100-300 osób w lesie to byłoby raczej niemożliwe, ale wyobraźcie sobie paintball'a w tyle osóbtakiego <WOHO !!> (hyhy dostałbyś na początku, to byś do samego wieczora browca sączył)
Termin: Moja propozycja to wakacje 2006. Najlepiej koniec czerwca-początek lipca. Taki zjazd w moim mniemaniu trwałby 2-5 dni, wszystko zależy od kosztów
Jedzenie/ trunki: Własny zakres (money , money !) bądź też hurtowe zakupy (wtedy koszty idą w cenę ogólną)
Cena: Hmm na nią złoży się wiele czynników. Jeżeli znalazło by się miejsce do organizacji (w miare tanio lub za darmo, panowie do dzieła !!

) to łączne koszty z pewnością by się znacząco obniżyły. Myślę, że wydatek będzie oscylował ~ 80-150 żł zależnie od liczby uczestników oraz dodatkowych atrakcji (?), są to tylko wstępne ustalenia.
Nie musimy tego tylko planować, zróbmy to, każdy kto może pomóc w obojętnie jaki sposób, niech się ogłasza A propos wieku, +15/16 - xx lat. Nikt tam nie będzie miał zamiaru się bawić w niańkę, będą inne priorytety. Teraz jest odpowiedni czas do namysłu, planowania, bo do ew. przedsięwzięcia zostało jeszcze sporo czasu, akurat na załatwienie formalności i rozgłosu.
Pozdrawiam,
Gren.