Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2006, 03:11   #1
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny Polityka,temat tylko dla powaznych

Szczerze mówiąc jestem zagorzałym oglądaczem polityki,lubię nowiny o partiach politycznych itd...interesują mnie wasze poglądy,np jaka partia polityczna odpowiada waszym poglądam....jaki jest wasz ulubiony polityk....oraz ten najmniej lubiany i dlaczego (bez głupiego pieprzenia typu "politycy to złodzieje,pod mór i pozabijać")
jeżeli kogoś sięnie lubi to trzeba uzasadnić dlaczego....bo nie mozesz mi odpisać "nie lubie leppera bo to wieśniak"...to nie jest uzasadnienie....

Ja na przykład lubię Ministra ziobro (bo interesuje się pojedyńczymi jednostkami)

Nie lubię Giertycha....bo sądzę ze to nacjonalista.....a jego młodziez wszechpolska jest nietolerancyjna i rasistowska

Lubię Tuska-za to bo jako człowiek wydaje się byc ....takim zwyczajnym polakiem z którym mozna pogadać,treśc jego wypowiedzi jest przejzysta

Moja partia? -głosowałem na partię Demokratyczną,PO tez jest bliska moim poglądom jednak sami politycy...raczej nie.
teraz czas na wasze wypowiedzi.
Hybryda jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.