Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2006, 09:54   #5
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
ja nie lubię 80% polityków, bo za przeproszeniem pieprzą głupoty i gówno robią

Lepper to rzeczywiście wieśniak - jeśli chodzi o jego iloraz inteligencji, to chyba ma tak zwany 'chłopski rozum' XD ale nic ponadto.. jego texty są naprawdę niezłe

kaczek nie lubię - cały czas gadają o niczym i nie tym co trzeba twierdząc w dodatku, że mówią tak mądrze i dlatego inni mogą nie nadążyć.. no gdy się oczekuje od nich konkretów a nie masła maślanego o tym co niewielu obchodzi i o co się ich nie pyta.. jedno u nich jest dobre - jakiś porządek utrzymują tam w szeregach polityków

Tusk - wydaje się jednym z nielicznych normalnych
Rokita - ma fajne teksty i widać, że jest inteligentnym człowiekiem

jako, że nie jestem fanką tego całego Zoo, to niewielu pamiętam kto co robi i jaki jest
jedyne co widzę, to jak wymyślają coraz to bardziej paradoksalne zarządzenia i zmiany cały czas próbując poprawić poprzednie XD i tylko zapaleńcy wiedzą dokładnie co jak i kiedy

d.Taube

tak ale to ze lepper to wieśniak to nic nie znaczy...a moze chłopak sie stara i ma pasję? a to ze ma chłopskie odzywki to juz swoją drogą,pozatym nie wiem czy wiesz ale pytano polskie parlamentarzystki ,posłanki kto jest takim najbardziej szarmanckim i zadbanym męzyczyzną....kazda kobieta twierdzi Ze Andrzej Lepper...a wiec byćmoze nie jest aż taki zły.
co do rokity...sądze ze to cyniczny hipokryta,gdy przegrali wybory zachowują sie jak dzieci z fochem lub jakby te wybory wygrali,teraz rokita i Całe PO rzuca kłody pod noki PIS-owi. No ale to twoje zdanie,ja je tylko komentuję.
Hybryda jest offline