Dobra zrobilem sobie tutaj acc bo nie moge patrzec na to co ludzie pisza...Nie chce nikogo obrazac ani ponizac w tym co napisze ale chce napisac kilka slow :
1.Keisuk czepiasz sie do kazdego o sharing/trade postaci a dobrze wiesz ze toba tez gra ktos z Olecka.Artur Wasilewski? Zrobil pz locka pod gh pewnego razu i w sumie by juz byl 1 frag do przodu ale znam go od dziecka i "poprosil" zebym nie zabijal Keisuka bo to nie jego postac.Prosze o twoja odpowiedz Mr. Keisuk

2.Widzialem duzo razy ze ludzie uwazaja ze uzywam Uh-bota wiec moje oficjalne zdanie na ten temat,nigdy na oczy nie widzialem Uh-bota , nie uzywam ani nie uzywalem bo boje sie zostac hackniety przez jakis smieszny program.Co to za gra kiedy nic nie robisz tylko chodzisz strzalkami, 0 adrenaliny.Jesli ktos uwaza ze uzywam/uzywalem UH-bota poprosze o jaki kolwiek dowod, moim zdaniem ludzie z EM to pisza poniewaz wkurza ich to ze nie moga mnie zabic i pisza to bo nie maja mi nic do zarzucenia.
3.A co do expowania w czasie wojny... Nie chce mi sie expowac, nie mam ochoty grac w tibie poniewaz doszedlem w niej do wszystkich postawionych przezemnie celow : anihilator , demon helmet , 100 lvl. Gram tylko dla swoich przyjaciol dla ktorych bede wierny az do "konca"
Hail Anima !
Prawdopodobnie to jest 1 i ostatni napisany tutaj post przezemnie.