Temat: Era rycerzy?
Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2006, 22:05   #85
Pietru
Guest

Domyślny

Mnie sie wydaje ze magowie sa lepsi po update .Np. knight nawet na 40 levelu bedzie bal sie np druida na 25 gdyz ten moze walnac mu niezle z roda+ obrazenia od run+summon.Wiec magowie powinni przestac sie bac przynajmniej knightow .Palladyn bije z dystansu wiec ma wieksze sznse na ubicie takiego druidka ale mozna walnac druidem z Sd co na pvp-enforced jest bardzo oplacalne gdyz bp uhow i sdkow zwraca sie!!!
Nie zapominajcie ze runki mozna kupic!!!
Magami od 14 levela mozna chodzic z convice creature gdyz jedna runka kosztuje tylko 80gp! Druidzi moga sobie je stworzyc juz na levelu 16!
A druidkiem ( lub magiem) na niskim levelu mozna chodzic na dwarf guardy ;p( najlepiej od levela 13 z rozdzka na ten sam level).
Palladynem najszybciej mozemy sie wybrac z skilami 35 ale to jest niebezpieczne ze wzgledu na mala ilosc many(no chyba ze kupisz sobie runki leczace ale predzej zbankrutujesz ).No a knightem wydaje mi sie ze skile 50 shieldingu i tercza z 30 obronami jest dobra do uciekania bo jezeli damy full atak to wtedy niezle nad obije taki guard .

Mnie sie najlatwiej gra magami chociaz palladyn byl maja 1 postacia wiec mam do pallkow respect ale to jest kwestia przyzwyczjenia;p

Jezsli chodzi o zarabianie nie zapominajcie ze druidzi czerpia podwojana kase ( z minosow lub innych potworkow+runy nawet w tym samym czasie).

Ostatnio edytowany przez Pietru - 28-02-2006 o 22:12.
  Odpowiedz z Cytatem