Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2006, 22:47   #39
Creghan_Elysia
Użytkownik Forum

Creghan_Elysia's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff

Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
Domyślny

mi sie podobala organizacja LanParty counter-strike to sa stale imprezy co roczne bylem na jednej i odrganizacja byla super mozna kilka motywów zaporzyczyc np:

Założyć stronke gdzie kazdy kto bedzie na zlocie sie zarejestruje z danymi itp.
pocztm potwierdzajac swoja obecność wpłaca na konto np. 50 zl (to jest do ustalenia)
w tym jest hala lub miejsce gdzie bedzie lan party i np. opcjonalnie miejsce do spania (zawsze mozna wziasc poduszke + koc lub spiwur i spać w hali ...
tuta mamy rozwiozaną kwestie kasy jezeli potwierdzi i wplaci kase to nie przjemujecie sie czy przyjedzie kase dal ... jego strata.
Hale w lato sa chetnie wynajmowane poniewaz nie ma szkoly wiec stoja bez zarobq ... to jest do dogadania
Napewno swoje ekipy z danych miast kazdy ma od 5 do 50 typa ...
zainteresowanie mysle bedzie duze na 100%

Strona tibia.pl ... tibia.org .... tbia.com mialy by kluczowe dzialanie w tym zjezdzie ... Po przez doinformowanie na swoich servisach na jak stronke wejsc aby sie zarejestrwac itp.

Co do ludzi jak by tibia.pl chciala zorganizowac taki zlot nie mowcie ze was jest za malo macie znajomych itp. powiedzmy ze jest was 4 biezecie qmpli z 20 i macie ekipe organizacyjna qpujeci koszulki im z napisem organizatorzy i jest lux ...

Nie musicie robic odrazu zjadzu na cala polske lub tibie ... mozecie zacząc od lokalnych np. zjad krakowa lub malopolski zobaczyc jakby to organizacyjnie wypadlo i wliczbie chetnych przeciez czlowiek uczy sie na bledach ...

Ja wlasnie mysle czy nie zrobic zjadu graczy z krakowa wiem ze nie bedzie zbyt wielu takowych wiec chyba zjad odbedzie sie w moim domu przy grillu i alko ...

Wiec to zalezy od checi tylko ...
Creghan_Elysia jest offline   Odpowiedz z Cytatem