nie chce mi się czytać całego topicu ale widze że wypowiada się tutaj masa dzieci nie mających pojęcia co piszą i w o góle nie znających się na prawie, osoba hakująca czyjeś konto odpowiada nie za kradzież bs czy jakiegoś armora tylko za włamanie się na czyjś komputer co jest zakazane, równie dobrze gdybyś wlamał się do kogokolwiek innego i skasował mu bardzo ważne firmowe dokumenty rodzaj przestępstwa jest ten sam, do tego można ubiegać sie o odszkodowanie bo ja wiadomo wielu ludzi poświęciło mnóstwo czasu na gre i nikt im go nie zwróci, ludzie kradnący konta są w świetle prawa najzyklejszymi przestępcami i nie warzne czy obrobiłeś kiosk ruchu czy czyjeść dp, narażasz się na konsekwencje
Osobiście nie podoba mi sie to że ludzie używają tych programów i jestem za ksowaniem całych kont za każde wykryte przewinienie cokolwiek by to nie było, każdego sznase powinny być równe, nie warzne czy sie komuś chce stać i skillować czy nie, jak Ci się nie chce to nie oszukuj, Twoje osiągnięcia będą adekwatne do wysiłku włożonego w gre
W ankiecie zagłosowałem na tak, bo zasad prawnych należy przestrzegać choć w wielu wypadkach przymknął bym na oko na takie numery, właśnie dla osób nie stosujących sie do tibia rules
pozdro
|