Cytuj:
Oryginalnie napisane przez saset88
No levelek bladerem idzie bardzo dlugo.....(przynajmniej w porownaniu do Enchanta) moja kumpela nim grala...i chodz gralismy mniej wiecej tyle samo to ona zdobyla juz dawno Mastera....no coz jak moze Cie dogonie i bedziemy na rownym levelu to mozemy sie zmierzyc...ale bardzo fajnie ze grasz slayerem..vampow jest zdecydowanie za duzo..  i mam nadzieje ze nie uzywasz speed hacka  Blader ma slaby attack speed...jak na razie wkladam speeda aby szybciej zdobyc level...spox jak osiagne mastera to mam juz odlozeone pare resistansow  Jak na razie to zycze wszystkim milej gry.
Mam tez pytanko...czy jestes w jakiejs gildij...bo jesli nie to wlasnie z kumplami POLAKAMI zakladamy gildie po dojsciu do mastera jesli ktos jeszcze nie ma wlasnej gildij...to zapraszam do zapisow  ALBO PISZCIE TEZ NA MOJE GG 1742053 to sie zgadamy w grze!!!! 
|
Slayerem? Mało...pozapominałem passy...został mi ten enhant orąbany przez kumpla z którym się pokłuciłem...mam jeszcze vampa 129 lvl i nowego 40 lvl...chyba zaczne łebki przeżucać