Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2006, 16:30   #54
Works__1985
Użytkownik Forum

Works__1985's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023

Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
Works__1985 ma numer GG 7565639
Domyślny

1. Najpierw to trzeba wiedzieć kto jest sprawcą owego czynu
2. potem MOŻESZ złożyć sprawe do sondu lub policji
3. Ja bardzo wontpię że ktoś bedzie składał skargę ponieważ osobiście wolał bym to załatwić z hackerem w mój bardziej bolesny sposób

Ja już miałem hacka wiem co to znaczy i podejżewam że sprawca tego czynu był sprzedawca postaci w tibi...tzn. na allegro ogladałem postacie tak dla zwały..a pownieważ usunełem swuj antywirus szybko dostałem pewiem programik o nazwie "perfect keylogger" niewiedząc o tym zalogowałem na 52 ek z pacc na 152 dni eq :rh g arm c legs 2x c arm gs bs vamp shield i wiele bardzo wiele ozdub domowych jako właściciel najładniejszego domku w ab'dendriel i honorowy dawca free itans stałem sie tym najgorszym;odrzuconym kiedyś jak pisałem na forum to odpisywali 1500 100 900 (tysiąc pienćset sto dziewięcet) postów teraz nie odpisuje nikt powieważ jestem tym najgorszym a o tym że hacker był z allegro dowiedziałem sie po stylu pisam i przeskanowaniu fotki żałuje że nieznałem jego miasta ani ulicy bo bym go roz****ił

osobiście uważam że każdy człowiek za czym zwany kradzierzą powinin zostać uwarany jak sie niemyl niewymieniajac all itemkow straciłem 500 złoty i co teraz powiecie mi że ale tez straty że mam 10 lat i jestem idiota że usuwam antywirusa ale przykro mi był dobry ale spowalniajacy komputer...niespodziewałem się hacka.

koniec.

-yourso-
Works__1985 jest offline