Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2006, 18:41   #943
Veers
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Veers ma numer GG 3780659
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fea_umarth
Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac

Nie wszystkie Fea, sądzę, że trzon DoF jest zbyt zżyty, żeby to się po prostu rozpadło. Pewnie, jest kilka osób, które skończyły grać, lub od nas w jakimś momencie odeszył, jak Cors, czy Zlowrogi Yava Lek (co nie zmienia faktu, że na płaszczyźnie towarzyskiej nadal traktuję ich, jak "swoich"), ale spektakularny rozłam raczej DoFowi nie grozi- znamy się za długo i za dobrze

Na marginesie dodam, że DoF jest obecnie najdłużej istniejącą gildią na Azurze, a ze "starą gwardią" graliśmy razem wcześniej przez jakieś półtora roku na Isarze i Premii; gildie się rozpadają, bo ludzie przestają się dogadywać, albo wychodzi, że wzajemna ocena charakterów była niewłaściwa- w naszym wypadku, po takim czasie, coś podobnego nie jest już po prostu możliwe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
Co do Dofu-nie powinno to was obchodzic co ja mysle na temat Dofu-oni wiedza ze na mnie zawsze moga liczyc
Ze wzajemnością, ma się rozumieć

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
az plakac mi sie zachcialo mueheheh
Ja też się wzruszyłem