Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2006, 21:22   #211
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sieba
Weźcie się już nie kłóćcie to nie miejsce ani czas na to. Większość ma racje teraz jest mniej więcej takie Pa jak za czasów Phy z tym, że role sie pozmieniały nie mówie oczywiście o wszystkich, ale niektórzy tacy są. Druga sprawa jestem ciekawy co zrobic Rebirth i reszta, Del Nabo zadeklarowało wojne prawdopodobnie całe Phy tam dojdzie. Powoli zaczynaja być coraz częściej online. Jednym słowem miało byc lepiej, a powolótku jest coraz gorzej chociaż jak widać coraz więcej osób jest online i dużo osób robi nowe postacie lecz jeśli nie wygracie tym razem wojny to wszystko przepadnie.

A tak na marginesie GRATZ zrobienia Anni i Demon Helmeta. I gratz tak szybkiego wybicia się z levelem, a szczególne gratulacje dla Koqu, który pokazał, że naprawde potrafi expić. Pozdro All.
Ja tam wolę żeby Del Nabo wygrało, teraz jest jeszcze większe PA niż kiedyś... No cóż, kto nie grał na początku serva nie ma prawa porównywać... Zresztą to jest moja jedyna wypowiedź co do tego, bo zaraz mi tu jakieś nooby wylecą z "polakuf nie lubish? tżymash ze szfedamji?!?!?!?!?!!?!?!?! "

Przykro mi, taka prawda...

Signed.