Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2006, 01:11   #149
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gregoire
Co do filmiku to on jest:

http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html

Co do samej bitwy - BM dostalo w dupe, ze az milo patrzec szlo .

Chyba tylko "wielki i odwazny" Xeretza nie deadnal, gdyz pewnie pomyslal sobie, ze chlopaki z jego gildi swietnie dadza sobie rade sami.
I sie nie omylil, czlonkowie BM urzadzili nam swietny popis....

...ale to sobie sami obejrzcie .

po pierwsze... jaki twój nick ? bo znając życie to pewnie nie masz ani jednego fraga a chodzisz i tylko coś tam wrzeszczysz.... no ale nie ważne....

Fakt, xeretzy nie było i nie będę się starał nawet sobie wytłumaczyć dlaczego... powinien być !!! I to się zgodzę...

Stymże ja chciałem tylko zwrócić uwage wszystkich na wielkiego Tetrocopa... zauważcie że idzie on do przodu tylko i wyłącznie wtedy jak wszyscy raszują, a jak się rozgrywa równa walka to stoi on na samym końcu... Xolorian, który kręcił film, i który sam nie trzymał się przodu niełapie czasami wielkiego Tetro... to moim zdaniem tez nalezy wyjaśnić...

I mam jeszcze inne pytanie, na forum tibia.com, NG zalicza sobie fragi takie jak np. Xeretza zabity przez Miz~... a dlaczego ? Przecież to nie był frag NG, tylko Miz~ bląd i przez przypadek go zabił.. A kolejne fragi to osoby zabite w NG przez jej członków... czy możecie się puknąć w te zakute łby ?

I nie szczyćcie się zabiciem Mizaerona, wysoki lvl etc., jednak widać że on nie potrafi grać w Tibię... także nei wiem czy jest się czym chwalić....

A na zakończenie:
CZY WY NAPRAWDĘ MYŚLICIE ŻE WYGRACIE WOJNE ZE SZWEDAMI ??
Kyra destroyer jest offline   Odpowiedz z Cytatem