Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2006, 06:29   #151
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyra destroyer
po pierwsze... jaki twój nick ? bo znając życie to pewnie nie masz ani jednego fraga a chodzisz i tylko coś tam wrzeszczysz.... no ale nie ważne....

Fakt, xeretzy nie było i nie będę się starał nawet sobie wytłumaczyć dlaczego... powinien być !!! I to się zgodzę...

Stymże ja chciałem tylko zwrócić uwage wszystkich na wielkiego Tetrocopa... zauważcie że idzie on do przodu tylko i wyłącznie wtedy jak wszyscy raszują, a jak się rozgrywa równa walka to stoi on na samym końcu... Xolorian, który kręcił film, i który sam nie trzymał się przodu niełapie czasami wielkiego Tetro... to moim zdaniem tez nalezy wyjaśnić...

I mam jeszcze inne pytanie, na forum tibia.com, NG zalicza sobie fragi takie jak np. Xeretza zabity przez Miz~... a dlaczego ? Przecież to nie był frag NG, tylko Miz~ bląd i przez przypadek go zabił.. A kolejne fragi to osoby zabite w NG przez jej członków... czy możecie się puknąć w te zakute łby ?

I nie szczyćcie się zabiciem Mizaerona, wysoki lvl etc., jednak widać że on nie potrafi grać w Tibię... także nei wiem czy jest się czym chwalić....

A na zakończenie:
CZY WY NAPRAWDĘ MYŚLICIE ŻE WYGRACIE WOJNE ZE SZWEDAMI ??
ehehe sam sie puknij w swoj leb jesli ktos pada na battle to jest to frag czyz nie?, Xeretza padl jak atakowali Jinxza, dostal pare boltow od jinxza i ue od miza wiec ja uwazam ze ten frag powinien sie liczyc, apropo twojego zachowania i komentarzy po 1 od kiedy wojne sie wygrywa fragami? po 2 czy masz jakies doswiadczenie w tibi bo ja widze ze twoja znajomosc tibi opiera sie glownie na mysleniu "jesli bedzie war ze swe to odrazu sie poddajmy" widzisz drogi kolega walczylem w 4 wojnach na arcania przeciwko swe i wrzystkie wygralismy poczym dolaczylem sie do 5 wojny i przegralismy hehe tak czy siak wiele nas przeszlosc nauczyla i pozwoli nam wygrac wojne na kyrze od samego poczatku serva bylo wiadomo ze bedzie wojna z DT nie bylo wiadomo tylko ilu ich bedzie,a no i jeszcze raz wroce do twojej znajomosci z Eonem bo uwazam ze skopiowales jego imie chyba se stronki zeby zaszpanowac na tym forum co uwazam za calkowicie nie stosowne. I wyobraz ze mam gdzies moja pisownie tak jak wczesniej krytykowales Tetro, wiec nie produkuj sie z komenatarzami ze tam powinno byc "ó" zamiast "u". Nara
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem