Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2006, 14:52   #218
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
Domyślny

@Fredo21

jak nie grasz to po co tu wogle sie wypowiadasz

@
2 smiesza mnie osobiscie gatki typu ze kiedys bylo lepiej
a teraz jest gorzej gram od kat ten server powstal i wiem ze bylo zle i nie bylo lepiej
nic dziwnego ze jest pa bo jest wszedzie
tylko na no-pvp nie moga was zabic
raj dla noobow jak komus nie pasuje nebula
refugia was wita bawcie sie tam i nie komentujcie nebuli
nikt zwas chyba nie liczyl na server bez pa bo to taka sama utopia jak komunizm ktory mial byc taki za***isty
rebirth teraz nadrabia stracony czas na wojnie jak oni musieli walczyc wy moglscie expic
teraz jak oni chca zrobic lvl to nie moga bo musza puscic nizszy lvl na poh czy of bo to nizszy lvl potrzebuje expa bardziej ?
osobiscie jak bym ryzykowal (padl kilka razy na wojnie ) to teraz bym sie nie zastanawial tylko kazdego kto sie mi wbije na exp po protu hunt nic wiecej
bo wszyscy gadal jakie rebirth nie jest cudowna bo walczyli za was jak wygrali to sa zli bo wam nie daja expic
to jest hipokryzja

poprostu moim zdaniem w dupach wam sie poprzewracalo i na 40lvl chcecie przestawiac 100 lvl i to koqu mela czy apo maja sie dowas dostosowac ?

nie jest moze idealnie na nebuli czego dowodem jest maly rozlam w rebirth
mniejsza z tym o co poszlo ale napewno i to napewno nie jest gorzej niz za czasow phy

EOT
to jest proprostu smieszne nic wiecej
dla tych wszystkich co im nie pasuje
niech sie rusza na rubere / morgane / galane / furore i zobacza ze tam tez jest pa
a jak im to przeszkadza ze nie moga sobie swobodnie podstakiwac do lepszych to wlasnie po to wam cip oferuje servery no pvp

jeszcze jedno moze wam opowiem jak ja i ludek znalezlismy sie tu taj na nebuli
o toz dawno temu gralismy sobie na shiverze
i tam zrobilismy 2 knightow
po 2 miesiachac Ludek (Adra corleone ) i ja (su***a corleone) bylismy 2 i 4 w axe fighting na shiverze sreszta su***a dalej jest w top 30 mimo ze juz tam dawno mnie nie bylo
ale dostalismy hunta od kilku hlvl dokladniej 10 osbo na lvl 90-100 zaczelo nas gonic powod ?
jeden tylko jeden
"za wysokie skille"
i co mielismy zrobic ?
nie dalo sie nic zrobic w walce 40lvl vs 100 xD
i musielismy odejsc

Ostatnio edytowany przez djmtv - 02-03-2006 o 14:58.
djmtv jest offline