Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Zenon Burcymucha
A sprobuj zrobic w ciagu 10 godzin polowe kasy jakiej zarobi sork knightem (nie wspominam juz nawet o druidze, bo byloby to zbyt brutalne porownanie dla knighta  )
|
Zarabiaj 20 levelowym sorcem 6k kasy na godzine, expiac przy tym na poziomie 12k/h. Jak ci sie uda jestes moim idolem.
Cytuj:
|
Prawda jest taka ze przy szybkim expieniu knight jest zawsze w plecy of kors by uhs and gfb sometimes a sork se zrobi runy na afku za darmo i idzie expic z nimi i wandem
|
Knightem expie wyraznie szybciej niz sorcem na podobnym levelu, zwracaja mi sie uhy. Sorcem dopoki uzywalem run zwracalo mi sie do 70% kosztow.
Cytuj:
|
a grajac sorkiem spokojnie guardy zabijalem bez straty hp na 9 lvlu
|
w Royal Hall guard dogania 15 levelowego palka na zakretach ..
Cytuj:
|
grajac knightem mozesz o tym tylko pomarzyc.
|
no i ?
Cytuj:
|
I nie mowcie ze lootbagiem nadrobisz bo to bzdura: wtedy se albo spowolnisz na maxa exp biorac kazda rzecz jaka lezy na ziemi albo bedziesz bral to co z potworow wypada i bral do lootbaga to wtedy jestes na minusie nadal
|
szkoda komentowac..
Cytuj:
|
Ciekawe na jaki hunt idziesz nie majac zadnych run poza uh ani manasow na exori? 
|
Nie na hunt, na zarobek.
Cytuj:
|
Tu musze cie zaskoczyc bo sork 9 lvl spokojnie moze expic na pietrze w kopalni z soldami i guardami.
|
Expiac tak szybko jak na rotach i ryzykujac zycie.
Cytuj:
|
No chyba ze jestes slepy i dystansu nie czujesz ale to wtedy tibia nie jest dla ciebie
|
Expie na guardach z visa z reguly nie tracac hp wiec chyba czuje dystans ..
Cytuj:
|
No tak knight wyda na uhy 100k i ma 0 expa a sork 120k i ma 100k expa ale co tam mala roznica 
|
Knightem wyciagam 30-35 k/h, uhy schodza w tempie 1 uh na 2,5 - 3 k expa.
Porownaj z sorcem.
Cytuj:
|
A wierzcie ze rary wypadaja naprawde super rzadko, jesli liczycie na rara to chyba nigdy niczego nie bloczyliscie 
|
Rary kupuje, szkoda mi kasy na blokowanie..