Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xavery
@up
Nie sadzisz, ze wymagasz troche za duzo ? Reb~ jest prosto po wojnie i wiadomo, ze chcieli podexpic, gdyz mogli sie spodziewac ze Wizz tak latwo nie odpusci ( co sie zreszta stalo). Zeby wprowadzac na serw dobra price liste to trzeba miec silna pozycje na serwie, czego Reb~ brakowalo.
Ja gralem na Nebuli od samgo poczatku ( z przerwami i ze zmiana charow). Pamietam pierwsza wojne , wielkie(?) powstanie, wojna Phy~ vs. Lithum. I jezeli mi ktos powie ze kiedys, jak panowalo Phy~ bylo mniejsze PA niz teraz pod panowaniem Reb~ to to go nazwe klamca, lub kims kto gra krotko na tym serwie, a tym panom juz podziekujemy. Mam nadzieje ze del'nabo nie pokona Reb~ tak jak nie pokonalo Phy~ kiedys. Powodzenia panowie( i panie?  )
|
Też grałem od samego początku i wiem, że do phy się nie skacze, bo są zbyt mocni z ventrilo... teraz jeszcze del nabos, stara ekipa z aldory, widziałeś jak miotali fragami? Nigdy nie przegrali, tylko odpuścili i poszli na inny świat. Powodem było najpewniej brak run czy coś.
Oni mają zgranie o wiele większe od Rebirth, nic dodać nic ująć, mam nadzieję, że Del Nabo wygra.
Signed.