Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2006, 20:01   #120
DominikGonzo
Użytkownik Forum

DominikGonzo's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004

DominikGonzo ma numer GG 2154974
Domyślny

"WSZYSTKO" , wiadomo że chodzi o alkohol, amfe, here, gande i itp.
Wiec nie rob niepotrzebnych zamieszan. Pozatym napisal w nawiasie (Picie, cpanie, jaranie) wiec kazdy wie o co chodzi. Jak masz zamiar brac tak dokladnie kazdy wyraz uzytkownikow to lepiej nie pisz postow.
-----------------------------------------------------------------------------
Widocznie jest u twojego brata cos o czym nie wiesz. A co do nauki to nie koniecznie masz racje ze to wina uzywek. Ja w podstawowce tez bylem super. W gimnazjum szkola zaczela mi dyndac, jeszcze nie paliem, tylko czasem imprezując pilem.
Skonczylem gime i jestem w technikum uczac sie srednio i paląc trawe.
Ja mam oczy podkrazone ale tak mam praktycznie od urodzenia, a co u twojego brata to mogą byc trzy skutki: za malo snu, za duzo snu, albo poprostu jakies inne uzywki, moze byc nawet trawa, ALE jesli macie u was taką trawe to dzięki bo duzo substancji ktore ona zawiera nie są w tej roslinie naturalne.
Co do jego spania w rzeczach to tez nie koniecznie wina jarania, no chyba ze idzie spac na czapie, tak samo by bylo jakby byl narąbany.

Co do super wypowiedzi BODKA, jest ona bardzo dziwna... Wystarczy pomyslec, gosc ulozyl sobie niezwykle psychologiczną mowe a cpal wszystko," Jako jedyny(chyba) dragi na niego nie podzialaly, no poprostu Bóg. Jest tam dużo prawdy, lecz rzeczy na temat gitarzsty czy innych ktorzy tylko palili eko staffik sa jak dla mnie bujdą. Np. wyskok z okna, gosc musial byc najpierw pijany i musialo mu odpierniczac a pozniej zajaral, albo czego Bodek nie moze bral tez inne uzywki. Co do tego, ze na dilerstwie nie da sie zarobic. To po .... wiara handluje dragami?? a posrednicy?? biora pare worow i tez jakos maja z tego zarobek.

Ten temat to jedna niepotrzebna BURZA, ci co niechca sprobowac to i tak nie sproboja i tak czy siak bedą przeciw maryscie i jej legalizacji. Ci co sprobowali i mają po niej pozytwne efekty to i tak bedą za (Dla tych ktorzy nie palą wyjasniam o co chodzi w uzytym slowie Pozytywne. Chodzi tutaj o to ze niektorzy po trawie mają "doła" idą do chaty, najczesciej spac). A co do bialego i innych, praktycznie jest z nimi tak samo, ktos bedzie je popieral, a ktos bedzie nimi gardzil.
DominikGonzo jest offline