Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2006, 21:51   #224
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Ok, no to po kolei.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer
MUAHAHA to żeś się popisał. Wiesz w ogóle kto to są del nabo? widziałeś kiedyś któregoś z nich? NIE?! to się nie wypowiadaj.
Do kogo to było? Jeśli do mnie to: tak widziałem, wiem kto to jest. Over and out.

Cytuj:
@webi
Jestem pewien, że 99% z tych ludzi co się wypowiadają nie grało od początku i nie widzą co to Phyrexian. Dlaczego się nie zainteresowali? bo kto by chciał się interesować 10 latkiem z 15 levelem krzyczącym Free itans?
Mam nadzieję, że to nie do mnie... Ja do grupy proszących o "wsparcie" nie należę.

Cytuj:
@diamonic

Ok my już czekamy 4 dzień. Chce zobaczyć ich te supermega za***iste zgranie

Konkluzja wyjęta z Gc
Friida: Myślicie, że oni kiedyś wyjdą na open battle?
Sowqu: Jak pójdziemy na nich n00b charami to może i wyjda.
Ja nie wiem kiedy oni wyjdą, ale mam nedzieję, że szybko... .

Cytuj:
@apropo PA
Tak niektórzy członkowie rebirth wyganiają z respów, ale jakbyś się zachował np na miejscu takiego Łapki of fear. Expisz na poh od 6 godzin. Przychodzi taki Blaze~ wybija ci resp mówi sorry. Łapa myśli ok nie wiedział, że ja tu expie. po 20 minutach to samo. I tak 3 razy. Co byście zrobili na miejscu Łapy? *******ili mu żeby wyszedł?
Ok, lapka usprawiedliwiony/a (nie wiem czy to chłopak czy dziewczyna;p). A Apocalliptus, nakładanie 20k(?) paymentu na Fire~ za zabicie zerka jest rzeczą nie tyle śmieszną co poprostu głupią, nie sądzisz? Zresztą OF jest na tyle dużym miejscem, żeby mogły expić tam ponad dwie osoby (oczywiście bez przesady z ilością osób;p ale z 3 mogłyby tam expić...).

To jest kwestia upierania się przy swoim, kłótnia o to kto jest lepszy, etc. jest bezsensowna, czyż nie? ;p

Signed.