prawda taka ze i Geo i Xeretza zazdrosni o lvl Tetro i jedni mowia ze sharuje inni ze nie ale jednak czy oni sami nie sharuja ?? wiem to bo ich znam

jak to ktos kiedys powiedzial " kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien " a wiec dla mnie to zalosne chcac wykopac jakis polakow z serva i prosic sie o pomoc innych ... nie oczekujcie od nich wdziecznosci niestety life is brutall ... a co do BM widzialem filmik i Xeretza pisze " RUSH THEM " a rycki uciekaja pierwsze do tylu ... jednak Shyan to klasa sama dla siebie i mowcie co chcecie ale on potrafi w tibii czynic cuda

i naprawde nawet jak ma noobow w gildii ( nie mam na mysli NG !! ) tylko ogolnie to jak sie go sluchaja to naprawde potrafi zrobic wiele jak na Arcani

i dowod dal wczoraj

i mowcie co chcecie nie szanujcie Tetro czy tam kogos kogo chcecie

ale jednak BM wam powie ze NG to legenda w tibii jedna z wielu ale jednak legenda i w moim miescie naprawde wiele osob slyszalo o NG i nie wierza mi ze jestem jednym z nich

( bo jesli powiedza ze ng to cioty to co dopiero BM msuza byc za cioty

) z calym szacunkiem dla BM
Pitt : wiesz masz racje na Obsidii Ng pzresadzilo ale wiesz jakbys byl kiedys high lvl moze bys nas ocenial inaczej i rozumial postepowanie wysokich lvl bo pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia

a ci " Pod wozem " zawsze nazrekaja na woznice

takze latwo obsmarowywac kogos na forum trudniej pokazac cos w grze wiec proponuje expic i wtedy wypowiadac sie na czyjs temat
pozdrawiam wszystkich na forum

i zycze powodzenia w tibii

niech moc bedzie z wami