Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2006, 23:56   #54
Zenon Burcymucha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 13
Skille: 16/19
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Hajlevelowy knight ponosi o wiele mniejsze koszty na huntach niz sorc, zakladajac ze jest jakis loot i tak dzielimy po pol. On stracil 2 razy wiecej a zarobi tyle samo.
Tylko ze ty se marnujesz postac bo dostajesz 0 expa, a sork jak jest online to moze caly czas expic
Cytuj:
Zarabiaj 20 levelowym sorcem 6k kasy na godzine, expiac przy tym na poziomie 12k/h. Jak ci sie uda jestes moim idolem.
Taaa 6k na godzine - jaki ots?
Cytuj:
Knightem expie wyraznie szybciej niz sorcem na podobnym levelu, zwracaja mi sie uhy.
Pewnie sorcem expic niezbyt umiesz albo umiesz tylko zle expowisko dobierasz
Cytuj:
w Royal Hall guard dogania 15 levelowego palka na zakretach ..
Ja mowie o pietrze gdzie jest 75% soldow i 25% guardow i expiac nie robie ostrych zakretow bo to pewny hit od guarda
Cytuj:
szkoda komentowac..
pewnie ze szkoda bo wyjdzie ze nie masz racji
Cytuj:
Expiac tak szybko jak na rotach i ryzykujac zycie.
Nie, expiac 3-4 razy szybciej i zycia nie ryzykujac bo umiem grac
Cytuj:
a tak pro po zenon jak patrze na twoje chary
Ale ty jestes glupi, nie potrafisz sie domyslec ze podalem swoje noobchary? Tak ciezko odgadnac? Smiac mi sie chce z twojej glupoty. A jakbym podal chara na 1 lvlu to bys powiedzal ze nigdy na mainie nie bylem? -.-
Cytuj:
powime szczerze ,ze to knight ma wiecej kasy
Taaa ciekawe na czym te wiecej zarobil ?
Cytuj:
zenon,druid zawsze ma wiecej pieniedzy i ty narzekasz, zapomnialem uhy sa od 21 lvl
Aha i myslisz ze nigdy w zyciu uha nie zrobilem? Ach szkoda gadac bo brzuch boli od czytania tego -.- A sork jest duzo lepszy od druida bo druid tylko tyle ze lepiej zarabia co na 30+ lvlu juz ma male znaczenie.
Cytuj:
Co do expienia knightem polecam katedre mozna tam calkiem niezle expic
Exp 1k/h, srednio 30 osob naraz
Cytuj:
sorc albo druid nie robia za darmo runek bo trzeba za blanki placic i nie zawsze sie zwracaja runy
Omg ale monopol wydam na te blanki az 220 gp łeł a zarobie tylko np 3k robiac gfb no tak nie zwroci mi sie, wielka strata i łejst monej