Ludzie!! wy mowicie ze teraz jest wieksze pa ze swe niezabijali za zerka itd itp..
Ja do tej pory pamietam jak musialem placic za to ze strzelilem przypadkowo jednemo z nich w cyclopa albo hunted (taknaprawde to myslalem ze gosc padnie mial duzo nizszy lvl odemnie i chcialem mu pomoc jak byl na red hp no ale oni za pomaganie sobie tez kazywali placic)...do tej pory pamietam jak wlazilem na poh sprawdzic czy wolny i zachwile wyjawial sie sqen walacy do mnie sdkami bez ostrzezenia... i pamietam tez jak skilowalem z kolega przez dosc dlugi okres czasu niestety musial skonczyc gre na tym serwie bo phy zobaczylo ze zaniedlugo moze im zaczac zagrazac(ja mialem nizszy skil i to mnie uratowalo) ..pamietam jak wiz kazal mi zaplacic 50k tak poprostu za stanie w dp ... i pamietam jeszcze wiele wiele innych tego typu sytuacji
Ale najbardziej utkwilo mi w glowie jedno zdanie "Hunted by(oni)" zawsze tak mowili
Teraz niech mi ktos powie czy zobaczyliscie napis ""Pay or you hunted by rebrith"" za to ze weszliscie komus na expa albo poprostu ze staliscie w dp
niesadze ze ktos z was mogl to zobaczyc bo jesli ludzie z reb pkowali to nigdy niebylo to za free pozatym niemaczegos takiego ze dana osoba zaczela przeszkadzac jednemu z gild to wszyscy go beda teraz bic (hyba ze idzie o cos powazniejszego to wiadomo)..
Jesli juz ktos kogos za***ie bo tak tez sie zdaza (wkoncu jest okolo 30 ludzi w gild i moga czasami kogos poniesc emocje)to dostaje niezla zj**be od lidera musi potem przepraszac poszkodowanego + dostaje jakas kare niesodze zeby swe kiedys tak robili...
THE END............................................... ......................
|