Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
ad ptasiuino. to albo cos sie zminilo na przestrzeni ostatnich dwoch dni, albo rl friend of feawyn speak polish very well.
ad smurfow. jak na tak dojrzala gildie maja bardzo dojrzala nazwe  ale jesli faktycznie nazwa to tylko przekroa to rzeczywiscie moze byc interesujaca gildia.
a postawa wzyckow wzgledem smurfow zmieni sie szczegolnie kiedy uspokoi sie nieco na froncie wschodnim. to chyba dosc oczywiste ze jelsi jedynie smurfy beda stanowily konkurencje, to wzycki sporboja im wskazac wlasciwi szereg zamiast czekac na przewrot.
jelsi teraz sobie pozwalaja na pa wzgledem smurfow, to chyba nie trudno przewidziec co bedzie potem.
smurfy maja o czym myslec 
|
nic sie niezmieni wzgledem wzyckow bo nikt odnas sie ich nieobawia a jezeli my kogos z nich zabijemy to i tak nic niebeda srac.
Danny Cotton z guginem siedzialem na ventrillo albo na jakims czacie juz niepamietam i gugin mowil ze chce moje pasy a ja mowie ja nikomu niedaje i mowilem ze inni moga dac od nas z gildi a on sie upieral to powiedzialem ze mam go w du**e i cya myslal ze robi jakas laske?-.-'' prawda jest taka ze Olecko niemoze dac sobie rady na nowych swiatach
a co do tego ze ptasiunio gada po polsku to chodzi oto ze on gra razem ze szwedem co niezmienia faktu ze Szwedzi gadaja po polsku np. Thenre Foo La'core oni znaja szwedzi polaski +angielski