Cytuj:
gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
|
Trening na szkieletach? Chyba cie do reszty powalilo na mozg. Wiesz co to jest life drain? I wcale nie rzadko skel wali life draina. No chyba ze masz bp of bp of life fluid to wtedy mozna skilowac tylko pytanie po co kase tracic? A tak btw to jestes rookstayer czy nie, bo jak nie to skilowanie na rooku jest idiotyzmem dla ciebie
@topic
Najlepsze sa wolfy dla pacc, ewentualnie trolle bo duzo ich jest, dla lowlvla dobre snejki
Cytuj:
jezeli sie chce opuscic szybko rooka to sie nie oplaca lac minoskow i rotow... za malo expa a za duzo hp wpieprzaja... imo zabicie 2 trolli jest sporo prostrze niz zabicie rota
|
Ty biles kiedys w ogole rota? Jesli biles to powinienes wiedziec ze stracisz 5 razy wiecej hp na jednym rocie niz jak cie 8 trolli naraz atakuje
Cytuj:
a tak btw... w mino hell przydal by sie gfb...
|
Taaa jeszcze moze ue
Cytuj:
ciezko mowic o expowisku dla na rooku.. chyba bagna na zachodzi - tam sie zawsze kręcą orki i spirmany. Czasem waspy, snaki i wilki.
|
Powodzenia w expieniu na spermanach
Cytuj:
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy
|
rotfl idz lepiej grac w bierki
Cytuj:
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy
|
sa tez tacy ludzie jak rookstayer, im sie podoba na pewno
lol pewnie podziemiach sali treningowej z 4 potworami
Cytuj:
ja robię rundkę wokoło roka ide 2 snake, dalej bugi, posion spider, spider, wolf
3 dni i mam 9 lvl i zero dedów na liczniku
|
Gratuluje, straciles na tym 1 lvlu:
-cap
-mana
-hp
-mlvl
-spelle
-eq
Cytuj:
Na Orc. spermanach ( Duzo Exp. i wypadaja z nich najlepsze spodnie na rooku ktore tez mozna sprzedac za dosc spora sumke )
|
Na spermanach to masz taki exp wypasiony ze to glowa mala, zabijesz jednego co 10 minut i stracisz przy tym 2/3 hp ale co tam mozna expic nie?
Cytuj:
Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic
|
Zalezy kto ile gra, ale na pewno tracisz przy takim expieniu duzo hp wiec life fluidy needed, niezbyt oplacalne jesli idziesz na main
Cytuj:
Po przejściu wszystkich poziomów w wieży orków i w jaskini z rotwormem oraz bagien z wężami zarabiamy powyżej 1k exp-a.
Większość high-leveli tam expuje więc się niedziwić jak zostają resztki
|
Wiekszos hlvli bez pacca zapomniales dodac
Cytuj:
a jeden poison spider daje 21 exp więc łatwo policzyć
|
22 u noł?