Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 08:41   #23
Zenon Burcymucha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 13
Skille: 16/19
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
Trening na szkieletach? Chyba cie do reszty powalilo na mozg. Wiesz co to jest life drain? I wcale nie rzadko skel wali life draina. No chyba ze masz bp of bp of life fluid to wtedy mozna skilowac tylko pytanie po co kase tracic? A tak btw to jestes rookstayer czy nie, bo jak nie to skilowanie na rooku jest idiotyzmem dla ciebie

@topic
Najlepsze sa wolfy dla pacc, ewentualnie trolle bo duzo ich jest, dla lowlvla dobre snejki
Cytuj:
jezeli sie chce opuscic szybko rooka to sie nie oplaca lac minoskow i rotow... za malo expa a za duzo hp wpieprzaja... imo zabicie 2 trolli jest sporo prostrze niz zabicie rota
Ty biles kiedys w ogole rota? Jesli biles to powinienes wiedziec ze stracisz 5 razy wiecej hp na jednym rocie niz jak cie 8 trolli naraz atakuje
Cytuj:
a tak btw... w mino hell przydal by sie gfb...
Taaa jeszcze moze ue
Cytuj:
ciezko mowic o expowisku dla na rooku.. chyba bagna na zachodzi - tam sie zawsze kręcą orki i spirmany. Czasem waspy, snaki i wilki.
Powodzenia w expieniu na spermanach
Cytuj:
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy
rotfl idz lepiej grac w bierki
Cytuj:
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy
sa tez tacy ludzie jak rookstayer, im sie podoba na pewno
Cytuj:
ja buszyje w podziemiach
lol pewnie podziemiach sali treningowej z 4 potworami
Cytuj:
ja robię rundkę wokoło roka ide 2 snake, dalej bugi, posion spider, spider, wolf
3 dni i mam 9 lvl i zero dedów na liczniku
Gratuluje, straciles na tym 1 lvlu:
-cap
-mana
-hp
-mlvl
-spelle
-eq
Cytuj:
Na Orc. spermanach ( Duzo Exp. i wypadaja z nich najlepsze spodnie na rooku ktore tez mozna sprzedac za dosc spora sumke )
Na spermanach to masz taki exp wypasiony ze to glowa mala, zabijesz jednego co 10 minut i stracisz przy tym 2/3 hp ale co tam mozna expic nie?
Cytuj:
Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic
Zalezy kto ile gra, ale na pewno tracisz przy takim expieniu duzo hp wiec life fluidy needed, niezbyt oplacalne jesli idziesz na main
Cytuj:
Po przejściu wszystkich poziomów w wieży orków i w jaskini z rotwormem oraz bagien z wężami zarabiamy powyżej 1k exp-a.
Większość high-leveli tam expuje więc się niedziwić jak zostają resztki
Wiekszos hlvli bez pacca zapomniales dodac
Cytuj:
a jeden poison spider daje 21 exp więc łatwo policzyć
22 u noł?