Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 12:00   #229
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv
@Diamonic
a ciebie to juz nie kumam momentami wcale naprawde
nie wiem o co ci chodzi z del`nobo
tak lapka to pa apo tez i gohoode tez
no ale jak wygra del`nobo i wroci wizz sqeensy i reszta
to znowu bedzie lepiej
przeciez oni ca cacy
tak ?
sam sie nie slyszysz albo nie przemyslales tego co tu piszesz
Wiem co piszę, próbujesz mi wmówić, że to co mówie jest błędne, wiesz to się nazywa odmienność zdań. Ja wiem jak było kiedyś i jak jest teraz, więc proszę cię, nie rozumiesz co ja piszę - nie komentuj. I nie próbuj mi wmówić tego, że kiedyś było gorzej bo szwedzi robili PA, a nie polacy, bo ja nie dzielę Tibijczyków na narody jak 3/4 tibijskiego społeczeństwa...

Zresztą ja wolę gadać właśnie z przeciwnikami Reb~, bo oni przynajmniej potrafią dobrze po angielsku pogadać, a nie jak my wielki naród: "I NO YOU!!!" albo "I are <tutaj cokolwiek>"... nie krytykuje tylko stwierdzam i myślę, że większość się ze mna zgodzi, że 3/4 społeczeństwa tibijskiego z polski po prostu nie potrafi gadać po angielsku. Tutaj troszkę wybiegłem poza temat, ale co tam. Nie mówiać tu już o inteligentnej konwersacji w ojczystym języku. Wchodzi ci na resp jakiś **** i mówi s*******j bo padasz... a najlepsze jest to, że mówi to odrazu po polsku gdyby to był ktoś z innego narodu to co?

Dobra, koniec. Jak już powiedziałem - to jest kwestia odmienności zdań, nie ma co tego kontynuować.

Signed.
P.S. Kurde, nie wiem jak się piszę "spróbuj" czy "spróbój"?