Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv
@Diamonic
a ciebie to juz nie kumam momentami wcale  naprawde
nie wiem o co ci chodzi z del`nobo
tak lapka to pa apo tez i gohoode tez
no ale jak wygra del`nobo i wroci wizz sqeensy i reszta
to znowu bedzie lepiej
przeciez oni ca cacy 
tak ?
sam sie nie slyszysz albo nie przemyslales tego co tu piszesz
|
Wiem co piszę, próbujesz mi wmówić, że to co mówie jest błędne, wiesz to się nazywa odmienność zdań. Ja wiem jak było kiedyś i jak jest teraz, więc proszę cię, nie rozumiesz co ja piszę - nie komentuj. I nie próbuj mi wmówić tego, że kiedyś było gorzej bo szwedzi robili PA, a nie polacy, bo ja nie dzielę Tibijczyków na narody jak 3/4 tibijskiego społeczeństwa...
Zresztą ja wolę gadać właśnie z przeciwnikami Reb~, bo oni przynajmniej potrafią dobrze po angielsku pogadać, a nie jak my wielki naród: "I NO YOU!!!" albo "I are <tutaj cokolwiek>"... nie krytykuje tylko stwierdzam i myślę, że większość się ze mna zgodzi, że 3/4 społeczeństwa tibijskiego z polski po prostu nie potrafi gadać po angielsku. Tutaj troszkę wybiegłem poza temat, ale co tam.

Nie mówiać tu już o inteligentnej konwersacji w ojczystym języku. Wchodzi ci na resp jakiś **** i mówi s*******j bo padasz... a najlepsze jest to, że mówi to odrazu po polsku

gdyby to był ktoś z innego narodu to co?
Dobra, koniec. Jak już powiedziałem - to jest kwestia odmienności zdań, nie ma co tego kontynuować.
Signed.
P.S. Kurde, nie wiem jak się piszę "spróbuj" czy "spróbój"?