Hmm pewnie chodzilo Ci o troszke dokladniejsze lokacje liczy a wiec po pierwsze wszstkie wystepuja w grobowcach.
1) Tomb w miescie ankh pietro -2 za portalem sa 2 badz 3 nie pamietam dokladnie jede ma respa prawie przy zejsciu po prawej stronie drugi po na dole (nie polecam tego miejsca gdyz jest strasznie ciasno i trudno pozatym duzo syfu typu wampi i as)
2) Tomb kolo oazy ( za portalem na -1 wystepuje 1 licz dosc latwo go ubic na -2 wystepuja w paru w odnogach (tomb niezly na hunty ale trzeba uwazac bo mozna trafic na wrl jak sie zagalopujesz

)
3) Tomb pod ruinami na -2 za portalem wystepuje tez pare bodajrze 8-9 w jednym miejscu resp 3x banshe+1x licz (tomb niezy na hunty jesli lubi sie urozmaicenia typu banshe i nekroski)
W sumie licze sa dziwne same nie sa takie dobre ale gdy zsumnuja pare bonebestow zaczyna sie zabawa nie polecam huntow na niskim lev (50) gdyz wydaje mi sie ze moze sie to zle skonczyc. szy team mojim zdanie to jakis bloker 70+ + 2 atakerow tez kolo 70+ i prujacych w niego z bolcow + hmm ale to tylko moje zdanie
Co do loota polowalismy chyba 4-5 dni po 3-4h i nawet b-robe nie spadlo jakies rohy i 1 p-amu ale jak to z lootem kto nie projuje ten nie ma (my czekamy na c-shilda

Pozdrawiam
Browek