03-03-2006, 14:43
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@up
Dlaczego maja w plecy, dlatego ze teraz dochcodzi do bratobujczej walki miedzy nimi, uzasadnionej ale bratobujczej. Gdy wygra BM i sprawdza sie pogloski o tym ze Xeretza to rasista, to bedzie my mieli przechlapana, poniewaz polazy z NG beda mieli hunta, a inni poprostu za niewinnosc, a na koniec zabierze sie za polakow w swojej gildii. Gdy wygra NG bedzie tak jak teraz... czyli do bani, i znowu polacy beda mieli hunta za to ze poprierali Xeretze, poniewaz wiekszosc jego gildii to polacy. I prosze mi nie mowic ze w Tibii nie ma narodowosci, poniewaz ona jest, jest wszechobecana, jednym z podstawowych pytan jakie slysze sa niewybreden br? pl? czy swe? ,do tega sa nacjonalisci, nie rasisci, tylko nacjonalisci pragnacy pokazac ze ich kraj jest najlepszy, gnebiac graczy z innego kraju, i niestety tak sie jakos sklada ze w czolowce graczy zawsze znajdzie sie ktos taki, a jego poglady sa na reke tym ktorzy chca sie szybko wzbogacic.
|
problem w tym ze rzaden z polakow BM nie byl nawet moim znajomym no moze oprocz Kajzera bo bylem z nim raz na hero , w sumie to nie ma osoby w BM za ktora bym byl w stanie oddac wrzysko co mam w tibi natomiast w ng jest takich osob CONAJMNIEJ 20 =] i naprawde od poczatku serva gramy tym samym teamem , kumplami z arcania/obsidia i jest dobrze, musze przyznac ze malo mam innych kumpli na Kyrze 
|
|
|