Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2006, 16:10   #233
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August
Chcialem sie nie wtracac poniewaz poziom prowadzonej konwersacji jest tak denny ze az mi zal co poniektorych, ale patrzac na to wszystko musialem napisac to co wiem.
I kto to mówi, popatrz na swój post na "wysokim poziomie intelektualnym", w którym jedna rzecz zaprzecza drugiej. Own3d?

Cytuj:
Diamonic skoro Ciebie nie interesuje ze wygralismy wojne i chcemy expic to czemu ma nas interesowac to ze ktos Cie wyzucil z respa?
Patrz niżej [tak na twoją wypowiedź też].

Cytuj:
Nie kminisz tego ze walczylismy zebys mogl miedzy innymi Ty tez grac na tym za******* servie... no chyba ze masz wiecznie 10 lv i po prostu wszyscy wbijaja w Ciebie bo jestes z jednym z 100 newbie/noobow na servie, ale taki ktos jak Air~, Friida, Ja i wielu wielu innych naprawde interesuje to kto zadzi servem i w jaki sposob.
Może was to interesuje, czy ja mówię, że nie? Jeśli tak to podaj cytat. Widzisz jednego quota wyżej? BRAWO! Właśnie sam sobie zaprzeczyłeś, jeśli was nie obchodzi, że mnie wywalają z respa, a graliście po to żebym mógl grac, jaki w tym sens. Chyba, że za grę uważasz stanie pod depo i proszenie o "wsparcie", dla mnie gra to: odkrywanie świata gry, expienie, robienie questów oraz poznawanie nowych ludzi [tych, których narazie poznałem to banda PA i debili, którzy nie potrafią poprawnie "Mój" napisac.], nie wspominając już o "RPG part of this game".

Cytuj:
Phyrexianie sami zaczeli wojne i ja wtopili i sie bardzo ciesze, jak tobie cos nie pasuje to name w tibi pylyzy, change server pylyzy albo po prostu stul dupe i nie pisz takich zeczy na forum. Kminisz? Czy za glupi jestes? Chyba skonczylem... xD
Po co ci mój nick? Zabijesz mnie za moje zdanie na temat rebirth i przyjaciół? Czlowieczku śmieszny jesteś...
Nie nie jestem za głupi, ale widocznie ty jesteś skoro myślisz, że tylko twoje zdanie jest tu ważne, a ktoś spoza kręgu Reb~ nie ma prawa się wypowiadać o servie i o sytuacji na nim, rotfl. Ależ oczywiście twoje zdanie jest super mega elo joł joł, moje się nie liczy bo jestem jednym z lower leveli, nawet jeśli o wiele mądrzejszym od ciebie.

Over and out.

Cytuj:
HAIL REBIRTH!
HAIL PA. Nie wszyscy, ale kilka osób już wcześniej wymienionych...

Prowadzenie z tobą dyskusji nie ma sensu skoro ty tu jesteś mistrzem i twoje zdanie jest prawdą (nawet jeśli naprawde tak nie jest).

Own3d?
Wszelkie ironie w tym poście były zamierzone i jak najbardziej nie przypadkowe...

Signed.